Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μασούντ: «Φίλος μου ο Ανσαριφάρντ, αλλά προτιμώ να μιλήσω στο γήπεδο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μασούντ: «Φίλος μου ο Ανσαριφάρντ, αλλά προτιμώ να μιλήσω στο γήπεδο»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Μασούντ της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα δύο επόμενα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Πέτρο Μάνταλο, ενώ δεν παρέλειψε να…στείλει μήνυμα στο φίλο του, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αγωνίζεται στους Πειραιώτες. Αναλυτικά […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Μασούντ της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα δύο επόμενα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Πέτρο Μάνταλο, ενώ δεν παρέλειψε να…στείλει μήνυμα στο φίλο του, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αγωνίζεται στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιρανού:

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ και το κενό που έχει αφήσει ο Πέτρος Μάνταλος:

«Έχω εξηγήσει ότι έχω διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και βοηθάει την ομάδα αλλά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με εμένα, που προσπαθώ παράλληλα να τη βοηθήσω με τον τρόπο μου. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ΑΕΚ, ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου προκειμένου να ενσωματωθώ γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα μου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εγώ ως νέος παίκτης οφείλω να μάθω τα ατομικά χαρακτηριστικά των συμπαικτών μου, να τους γνωρίσω, θα μου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω αυτό μέχρι να βρούμε χημεία και να βγαίνουν εύκολα οι συνεργασίες μεταξύ μας. Είναι βέβαιο ότι η ΑΕΚ είναι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Έχω πει ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό κάθε μέρα στην προπόνηση, όλοι θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά προκειμένου να κερδίζουμε χρόνο συμμετοχής».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αν θα ήθελε να ξεκινήσει ως βασικός:

«Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι 11 θα παίξουν σε κάθε αγώνα, με τις αλλαγές είμαστε το πολύ 14, αυτό σε εισαγωγικά ίσως είναι μια αδικία, αλλά παράλληλα και ο κανόνας το ποδοσφαίρου. Έτσι, ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να δίνει όλη την εβδομάδα τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να επιλεχθεί. Όσον αφορά στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, είναι φίλος μου, πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή προτιμώ να μιλήσω στο γήπεδο, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες».

Για το θέμα της εθνικής Ιράν και την επιθυμία του να κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του:

«Δεν μπορώ να δώσω μια απλή απάντηση για αυτό το ζήτημα, θα μπορούσαμε να συζητάμε μια ολόκληρη μέρα για τα όσα αισθάνομαι. Για να μην αποφύγω την ερώτησή σας, εγώ προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις προκειμένου να είμαι έτοιμος και βαθιά μέσα μου εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να φορέσω ξανά τη φανέλα της Εθνικής της πατρίδας μου στο μέλλον».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις