Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στο σφυρί η περιουσία του Mr Playboy: Η Κρίσταλ πουλάει την πολυτελέστατη βίλα (pics)
LIFESTYLE

Στο σφυρί η περιουσία του Mr Playboy: Η Κρίσταλ πουλάει την πολυτελέστατη βίλα (pics)

Η χήρα του Χιού Χέφνερ, Κρίσταλ, πουλά για 7,2 εκατομμύρια δολάρια, την πολυτελή βίλα που της άφησε ο σύζυγός της στο Hollywood Hills. Το σπίτι αγοράστηκε ως δώρο στην Κρίσταλ από τον Χιού Χέφνερ το 2013 έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν το ζευγάρι ζούσε στο αρχοντικό του Playboy. Το σπίτι των 550 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται […]

Η χήρα του Χιού Χέφνερ, Κρίσταλ, πουλά για 7,2 εκατομμύρια δολάρια, την πολυτελή βίλα που της άφησε ο σύζυγός της στο Hollywood Hills.

Το σπίτι αγοράστηκε ως δώρο στην Κρίσταλ από τον Χιού Χέφνερ το 2013 έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων, όταν το ζευγάρι ζούσε στο αρχοντικό του Playboy.

Το σπίτι των 550 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε μια πλαγιά και χτίστηκε το 2011.

Έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, ένα μεγάλο θέατρο και μια πισίνα ενώ η ευρύχωρη κουζίνα έχει δύο πάγκους συμπεριλαμβανομένης και μίας νησίδας.

Ο ιδρυτής του Playboy, που πέθανε πέρυσι σε ηλικία 91 ετών, είχε αφήσει στην Κρίσταλ όχι μόνο το πανέμορφο σπίτι, αλλά και μια περιουσία ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Κρίσταλ παντρεύτηκε τον Χιου το 2012, όταν εκείνη ήταν μόλις 26 ετών κι αυτός ήταν 86 ετών. Ήταν ο τρίτος γάμος του Χιού Χέφνερ.

«Μου λείπει κάθε μέρα» δήλωσε πρόσφατα η Κρίσταλ στην αυστραλιανή Sunday Telegraph. «Μου δίδαξε πολλά» εξήγησε. «Μου δίδαξε αγάπη. Μου δίδαξε καλοσύνη, ήταν τόσο ευγενής σε όλους, όλοι ήταν ευπρόσδεκτοι στο σπίτι του, άσχετα με το ποιoς ήσουν».

H Κρίσταλ ομολόγησε πως μετά το θάνατό του, υιοθέτησε έναν πιο «γήινο» τρόπο ζωής, αποφεύγοντας το έντονο μακιγιάζ. «Δεν ήμουν ποτέ φαν των τακουνιών και των φορεμάτων και του μέικ απ. Δεν ήμουν ποτέ τέτοιος άνθρωπος. Ίσως ένιωθα ότι έπρεπε να μπω στο ρόλο μου, να είμαι Playmate ή μέρος του Playboy» παραδέχτηκε η Κρίσταλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις