Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η συγκλονιστική Lara Fabian έρχεται στην Αθήνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η συγκλονιστική Lara Fabian έρχεται στην Αθήνα

Η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, μία από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές της χιλιετίας, έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία το Σάββατο 19 Μαΐου, στο Κλειστό Γήπεδο ΤAE KWO DO στο Παλαιό Φάληρο. Μια φωνή που καθηλώνει το κοινό όπου κι αν εμφανίζεται, μια φωνή  που ξεπηδά μέσα από μια εξαιρετική καλλιτεχνική προσωπικότητα. Κάθε […]

Η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, μία από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές της χιλιετίας, έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία το Σάββατο 19 Μαΐου, στο Κλειστό Γήπεδο ΤAE KWO DO στο Παλαιό Φάληρο.

Μια φωνή που καθηλώνει το κοινό όπου κι αν εμφανίζεται, μια φωνή  που ξεπηδά μέσα από μια εξαιρετική καλλιτεχνική προσωπικότητα.

Κάθε show της Lara Fabian αναφέρεται από τον διεθνή τύπο ως μοναδική εμπειρία.

Η ερωτική σοπράνο τραγουδά σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατομμύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσμιες διακρίσεις είναι αναρίθμητες.

Όπως λέει και η ίδια: «Πιστεύω ότι στην εποχή μας χρειαζόμαστε αγάπη και ευαισθησία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο…».

«Η μουσική είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου, της ταυτότητάς μου. Δεν είμαι άλλο πρόσωπο στη σκηνή ή το στούντιο και άλλο στο σπίτι, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Ο τρόπος που εκφράζομαι είναι η συναισθηματική γέφυρα, που με συνδέει με το κοινό».

Camouflage World Tour 2018

Τριάντα χρόνια και κάτι επιτυχημένης μουσικής πορείας στις μεγάλες σκηνές του κόσμου, 12 albums με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και πολυάριθμους θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά, η Lara Fabian , έκανε ακόμη μια δυναμική εμφάνιση με το 13ο album της,  “Camouflage”,  δέκα χρόνια μετά από το προηγούμενο άλμπουμ με αγγλικούς στίχους.

Με την ευκαιρία τoυ νέου αυτού album, το οποίο δανείστηκε το όνομα του από το ομώνυμο τραγούδι που περιέχει, ξεκινάει μια μοναδική παγκόσμια περιοδεία.

Κορυφαία στιγμή της κάθε συναυλίας της, οι ξεχωριστές ερμηνείες της.
«Je t’aime» , «Je suis malade, τραγουδά η Lara και το κοινό την αποθεώνει χειροκροτώντας όρθιο.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 

2118005141, WWW.VIVA.GR

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ):

Ε ΖΩΝΗ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 15 ΕΥΡΩ

Ε ΖΩΝΗ – ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 20 ΕΥΡΩ

Δ ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ

Γ ΖΩΝΗ: 40 ΕΥΡΩ

Β ΖΩΝΗ: 50 ΕΥΡΩ

Α ΖΩΝΗ: 60 ΕΥΡΩ

VIP: 80 ΕΥΡΩ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις