Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ποτάμι: Όταν η Δικαιοσύνη δεν καθυποτάσσεται, παίρνει τη σκυτάλη ο Ρουβίκωνας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Όταν η Δικαιοσύνη δεν καθυποτάσσεται, παίρνει τη σκυτάλη ο Ρουβίκωνας

Σκληρή ανακοίνωση για το «ντου» του Ρουβίκωνα το μεσημέρι της Παρασκευής στα δικαστήρια της Ευελπίδων, εξέδωσε το Ποτάμι. Ο Τομέας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος, σημειώνει ότι όταν η Δικαιοσύνη δεν καθυποτάσσεται, τότε παίρνει τη σκυτάλη – με την εκκωφαντική ανοχή της κυβέρνησης – ο «Ρουβίκωνας»’. «Όταν η αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης ως ‘’θεσμικού […]

Σκληρή ανακοίνωση για το «ντου» του Ρουβίκωνα το μεσημέρι της Παρασκευής στα δικαστήρια της Ευελπίδων, εξέδωσε το Ποτάμι.

Ο Τομέας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος, σημειώνει ότι όταν η Δικαιοσύνη δεν καθυποτάσσεται, τότε παίρνει τη σκυτάλη – με την εκκωφαντική ανοχή της κυβέρνησης – ο «Ρουβίκωνας»’.

«Όταν η αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης ως ‘’θεσμικού εμποδίου’’, η αμφισβήτηση της νομιμότητας των αποφάσεων όλων των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας, οι αστήρικτες και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον των λειτουργών της δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα για την κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη δεν καθυποτάσσεται, τότε τη σκυτάλη, με την εκκωφαντική ανοχή της κυβέρνησης, παίρνει ο «Ρουβίκωνας»’» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Προσθέτει ότι «οι αριστεροδεξιοί κυβερνητικοί εταίροι ξέρουν ότι για να καθυποτάξεις ένα θεσμό πρέπει να τον απαξιώσεις».

«Ας το χωνέψουν όμως καλά ότι η δικαστική εξουσία ασκείται από την ελληνική δικαιοσύνη που δεν τρομοκρατείται και δεν ορρωδεί μπροστά στους Ρουβίκωνες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις