Περρής για Λιάγκα: Δεν μπορείς να ρωτάς μια μητέρα τέτοια πράγματα, είμαι κάθετος (vid)

LIFESTYLE

Περρής για Λιάγκα: Δεν μπορείς να ρωτάς μια μητέρα τέτοια πράγματα, είμαι κάθετος (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

«Τις θεωρώ ερωτήσεις που δεν πρέπει να βγαίνουν στην τηλεόραση. Σε αυτό το πράγμα είμαι κάθετος». Καλεσμένος στην εκπομπή «ΕΔΩ» ήταν ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Late Night». «Στο κομμάτι των συνεντεύξεων, ο Γιώργος ξεπερνούσε πολλές φορές τα όρια. Είναι οι συνεντεύξεις που εμένα προσωπικά […]

26.01.2018 | 10:43

«Τις θεωρώ ερωτήσεις που δεν πρέπει να βγαίνουν στην τηλεόραση. Σε αυτό το πράγμα είμαι κάθετος».

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΕΔΩ» ήταν ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Late Night».

«Στο κομμάτι των συνεντεύξεων, ο Γιώργος ξεπερνούσε πολλές φορές τα όρια. Είναι οι συνεντεύξεις που εμένα προσωπικά με δυσαρεστούν. Δεν μπορώ να ακούω ερωτήσεις σε μια μητέρα «αν ο πατέρας δίνει τη διατροφή», το θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη ερώτηση.

Και αν βγαίνει κάποιος και λέει ότι «εμένα με ενδιαφέρουν τα παιδιά» και μετά η επόμενη ερώτηση είναι «αν το παιδί έχει προβλήματα με τη νέα του μαμά» και «αν νιώθει άσχημα επειδή ο μπαμπάς δεν πληρώνει την διατροφή» τις θεωρώ ερωτήσεις που δεν πρέπει να βγαίνουν στην τηλεόραση. Σε αυτό το πράγμα είμαι κάθετος», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

Φυσικά, εννοούσε την συνέντευξη που πήρε ο Γιώργος Λιάγκας από την Αναστασία Περάκη.

Βέβαια τις ίδιες ερωτήσεις έκανε και στον Πέτρο Κωστόπουλο:

Exit mobile version