“Τόλμησε” να αφήσει την κόρη του Πούτιν και χάνει την περιουσία του

ΚΟΣΜΟΣ

“Τόλμησε” να αφήσει την κόρη του Πούτιν και χάνει την περιουσία του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πολύ ακριβά στοίχισε στον Ρώσο μεγιστάνα Kirill Shamalov ο χωρισμός από την κρυφή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο 35χρονος μεγιστάνας Kirill Shamalov έχασε τη μισή του περιουσία μετά τον χωρισμό του από την κρυφή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν. Τώρα, η Zhanna Volkova θα τον παρηγορεί. Όπως αναφέρουν τα μέσα, φέρεται να έχασε τη μισή του […]

26.01.2018 | 14:11

Πολύ ακριβά στοίχισε στον Ρώσο μεγιστάνα Kirill Shamalov ο χωρισμός από την κρυφή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο 35χρονος μεγιστάνας Kirill Shamalov έχασε τη μισή του περιουσία μετά τον χωρισμό του από την κρυφή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τώρα, η Zhanna Volkova θα τον παρηγορεί.

Όπως αναφέρουν τα μέσα, φέρεται να έχασε τη μισή του περιουσία ως τιμωρία για τον χωρισμό.

Η Zhanna, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον σύντροφό της, κρατώντας πάντα κρυφό το πρόσωπό του. Το Κρεμλίνο αρνήθηκε να σχολιάσει καθώς δεν είχε ποτέ επιβεβαιωθεί ο γάμος της 31χρονης κόρης του Πούτιν Katerina με τον Shamalov.

H Katerina είναι γνωστή για τις θεαματικές της επιδόσεις «boogle woogle», με τις φήμες να θέλουν τον Πούτιν να την προετοιμάζει για να τον διαδεχτεί το 2024.

Ο μεγιστάνας τον Απρίλιο αναγκάστηκε να εκχωρήσει ένα ποσοστό 4,3% στην εταιρεία Sibur που του είχε εκχωρηθεί πριν από τον γάμο τους. Ωστόσο πηγές κοντά στον Shamalov αρνήθηκαν αυτή την εκδοχή, σημειώνοντας πως έκανε μια λάθος επένδυση.

Ενώ όμως η περιουσία του ανερχόταν πέρυσι στο 1,3 δισ. δολάρια, πλέον εκτιμάται ότι είναι στα 800 εκατομμύρια δολάρια.

Exit mobile version