Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Με ποια παίκτρια του Survivor 2 είχε βγει έξω ο…Ντάνος; (pics)
LIFESTYLE

Με ποια παίκτρια του Survivor 2 είχε βγει έξω ο…Ντάνος; (pics)

Η πρωταθλήτρια των 400 μ. μετ’ εμποδίων Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζεται με σημαντικές ήδη επιτυχίες με τους «Διάσημους». Ωστόσο, προτού ξεκινήσει το ταξίδι για το Survivor 2, είχε κάνει μια νυχτερινή έξοδο με το Γιώργο Αγγελόπουλο! Αμφότεροι με κοινή παρέα είχαν βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης με […]

Η πρωταθλήτρια των 400 μ. μετ’ εμποδίων Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζεται με σημαντικές ήδη επιτυχίες με τους «Διάσημους».

Ωστόσο, προτού ξεκινήσει το ταξίδι για το Survivor 2, είχε κάνει μια νυχτερινή έξοδο με το Γιώργο Αγγελόπουλο!

Αμφότεροι με κοινή παρέα είχαν βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο και ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε». Μάλιστα ο Ντάνος στις φωτογραφίες φαίνεται ιδιαίτερα περιποιητικός και τρυφερός μαζί της.

Να σημειωθεί ότι υπήρξαν δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι με τον νικητή του Survivor 1, ωστόσο ο Ντάνος το διέψευσε:

«Με την Κατερίνα τη Δαλάκα είναι μια πολύ πρόσφατη γνωριμία. Η σχέση μας είναι φιλική. Πολύ πρόσφατο όλο αυτό και έχει ειπωθεί και έχει πάρει μια μεγάλη έκταση όλο αυτό λόγω του Survivor. Δεν είμαι σε σχέση με την Κατερίνα. Η Κατερίνα είναι μια φιλική σχέση και δεν είναι καθόλου τιμητικό για οποιαδήποτε κοπέλα ή κυρία που έχει γραφτεί» είχε πει ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις