Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Μερκούρη: «Ήθελα να γίνω μοναχή αλλά δεν είχα τα κότσια!»
LIFESTYLE

Ειρήνη Μερκούρη: «Ήθελα να γίνω μοναχή αλλά δεν είχα τα κότσια!»

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Ειρήνη Μερκούρη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην χριστιανική εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» και αποκάλυψε ότι από μικρή ήθελε να γίνει μοναχή, αλλά όπως παραδέχτηκε χαρακτηριστικά δεν είχε τα κότσια να το κάνει! Επιπρόσθετα, οεριέγραψε ένα θαύμα που είχε βίωσει την παραμονή των Χριστουγέννων, τονίζοντας ότι δεν έχει πάρει ποτέ […]

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Ειρήνη Μερκούρη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην χριστιανική εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» και αποκάλυψε ότι από μικρή ήθελε να γίνει μοναχή, αλλά όπως παραδέχτηκε χαρακτηριστικά δεν είχε τα κότσια να το κάνει!

Επιπρόσθετα, οεριέγραψε ένα θαύμα που είχε βίωσει την παραμονή των Χριστουγέννων, τονίζοντας ότι δεν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά και ότι δεν έχει πάει ποτέ σε ψυχίατρο.

Ειδικότερα, η Ειρήνη Μερκούρη αδήλωσε σχετικά:

«Κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, ο μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας κάποια στιγμή είπε “Ουράνιες δυνάμεις…”. Ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι παρέλυσα ολόκληρη έξω από την Αγία Τράπεζα, έξω από την Ωραία Πύλη! Εκείνη την ώρα μου ήρθε η εικόνα των ουράνιων δυνάμεων στο μυαλό – δηλαδή τι γίνεται πάνω στον Παράδεισο και η υπόκλιση του Αρχαγγέλου στον Χριστό! Κάποιος που δεν καταλαβαίνει και δεν το ζει μπορεί να σκεφτεί ότι αυτή παίρνει ναρκωτικά ή είναι ψυχοπαθής. Το λέω ξεκάθαρα: ναρκωτικά δεν έχω πάρει ποτέ και δόξα τω Θεώ, δεν έχω πάει στον ψυχίατρο».

Στην ίδια συνέντευξη η τραγουδίστρια αναφέρει ότι «ερωτεύτηκε» τον Χριστό από πέντε χρονών και ότι ζηλεύει την ηθοποιό Ναταλία Λιονάκη που βρήκε τα κότσια να γίνει μοναχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις