Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Όσκαρ Γκαρθία: «Ήμασταν εξαιρετικοί απέναντι στην ΑΕΚ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όσκαρ Γκαρθία: «Ήμασταν εξαιρετικοί απέναντι στην ΑΕΚ»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Όσκαρ Γκαρθία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ (0-0) δήλωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και χάσαμε τέσσερις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ήμασταν […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Όσκαρ Γκαρθία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ (0-0) δήλωσε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και χάσαμε τέσσερις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το ματς. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε όταν είχαμε την δυνατότητα.

Το 0-0 μας υποχρεώνει να πετύχουμε γκολ στη ρεβάνς. Ωστόσο, το ματς μού αφήνει αίσθηση ικανοποίησης γιατί παίξαμε εξαιρετικά κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ ανώτεροι. Στο δεύτερο είχαμε κάποια θέματα με τον ρυθμό.

Η ΑΕΚ έχει μερικούς πολύ καλούς παίκτες. Ο Λιβάγια, ο Μασούντ, ο Λάζαρος, ο Αραούχο είναι εξαιρετικοί, αλλά καταφέραμε να τους περιορίσουμε. Αυτό δείχνει πολλά για το πόσο καλά παίξαμε.

Έχουμε πολλά συνεχόμενα ματς και έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Ο Μιραλάς και ο Ανσαριφάρντ αντιμετώπιζαν προβλήματα κόπωσης. Μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ήταν πολύ κουρασμένοι, δεν άντεχαν να παίξουν πολλά λεπτά. Θα ήταν μεγάλο ρίσκο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις