Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δώνης: «Πρέπει να απολογηθούμε για την εμφάνισή μας»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δώνης: «Πρέπει να απολογηθούμε για την εμφάνισή μας»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε «περίπατο» μετέτρεψε το ντέρμπι της 9ης εξ αναβολής αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος ο Απόλλωνας. Η ομάδα της Λεμεσού διέσυρε εκτός έδρας με 4-0 τον ΑΠΟΕΛ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παρουσιάστηκε αγνώριστη και ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του: […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε «περίπατο» μετέτρεψε το ντέρμπι της 9ης εξ αναβολής αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος ο Απόλλωνας.

Η ομάδα της Λεμεσού διέσυρε εκτός έδρας με 4-0 τον ΑΠΟΕΛ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παρουσιάστηκε αγνώριστη και ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του:

«Πρέπει να απολογηθούμε για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση μας. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που ήταν καλύτερος και κέρδισε εύκολα. Αιφνιδιαστήκαμε, στράβωσε το παιχνίδι πολύ νωρίς.

Στο 15′ ήμασταν με τρία γκολ πίσω, δεν βρήκαμε τη δύναμη να αντιδράσουμε και είναι μία κακή ημέρα για εμάς. Υπάρχει μεγάλη συνέχεια μέχρι το τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι, αλλά να μάθουμε από αυτό. Να παρουσιαστούμε δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα», τόνισε ο Δώνης και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν κάποια πράγματα όταν ένα παιχνίδι αρχίζει τόσο άσχημα και πρέπει να δούμε γιατί δεν λειτούργησαν σωστά. Είναι δύσκολη ημέρα, αλλά τη συγκεκριμένη ήττα δεν πρέπει να τη χωνέψουμε, αλλά να παραδεχτούμε πως δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω.

Υπάρχουν κάποια πράγματα απέναντι στον Απόλλωνα, με τον τρόπο που παίζει και τους παίκτες που έχει, τα οποία μας αναγκάζουν να παρουσιαστούμε διαφορετικά. Κάθε παιχνίδι φέρνει πίεση, είναι άσχημο αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα μας έχει συνηθίσει στην πίεση και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε καλύτερα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις