Είχε στο σπίτι 20.000 ευρώ και άφηνε το κλειδί… στην γλάστρα!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Είχε στο σπίτι 20.000 ευρώ και άφηνε το κλειδί… στην γλάστρα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Βρήκαν το κλειδί του σπιτιού το οποίο η ιδιοκτήτρια είχε κρύψει μέσα στο χώμα της… γλάστρας για προστατευτεί από τους επίδοξους διαρρήκτες, που τελικά, μπήκαν σαν κύριοι στο εσωτερικό και μετά από λίγο έφευγαν… πλουσιότεροι κατά 20.000 ευρώ. Όσα δηλαδή ήταν τα χρήματα που έκρυβε η ιδιοκτήτρια στο εσωτερικό. Ποιος γνώριζε για […]

25.01.2018 | 22:22

Του Πέτρου Καρσιώτη

Βρήκαν το κλειδί του σπιτιού το οποίο η ιδιοκτήτρια είχε κρύψει μέσα στο χώμα της… γλάστρας για προστατευτεί από τους επίδοξους διαρρήκτες, που τελικά, μπήκαν σαν κύριοι στο εσωτερικό και μετά από λίγο έφευγαν… πλουσιότεροι κατά 20.000 ευρώ.

Όσα δηλαδή ήταν τα χρήματα που έκρυβε η ιδιοκτήτρια στο εσωτερικό.

Ποιος γνώριζε για το κλειδί στη γλάστρα

Στην καταγγελία προχώρησε μια γυναίκα 86 χρόνων, στην Αστυνομία και οι αστυνομικοί ήδη ερευνούν λεπτομερώς τα στοιχεία προκειμένου να απαντήσουν στο ερώτημα ποιος η ποιοι βρήκαν το κλειδί στη γλάστρα!

Κυπαρισσία: Είχε κρύψει στη γλάστρα 100.000 ευρώ!

Αλλά αν η συγκεκριμένη ηλικιωμένη τοποθέτησε για περισσότερη σιγουριά το κλειδί στην γλάστρα, μια 78χρονη γυναίκα στην Κυπαρισσία είχε κρύψει στη γλάστρα τις οικονομίες μιας ζωής, που ανέρχονταν όπως δήλωσε στις 100.000 ευρώ!

Είπε στους αστυνομικούς ότι τα χρήματά της, τα είχε κλείσει σε μια νάιλον σακούλα και τα είχε κρύψει σε μια άδεια γλάστρα στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Ποιοι γνώριζαν για τη νάιλον σακούλα

Η Αστυνομία ερεύνησαν να βρουν ποιοι μπορεί να γνώριζαν το πραγματικό περιεχόμενο της γλάστρας, ακόμη και τις υποψίες της 78χρονης αλλά δεν έγινε γνωστή κατάληξη.

Άφωνοι οι αστυνομικοί όταν άκουσαν για τον τενεκέ της… φέτας

Με το στόμα ανοιχτό από την… έκπληξη είχαν μείνει οι αστυνομικοί στη Φαρκαδώνα Τρικάλλων, όταν άκουγαν την καταγγελία 60χρονης γυναίκας ότι από τον… τενεκέ της φέτας(!) είχαν «κάνει φτερά» 70.000 ευρώ!!!

Όπως δήλωσε στην Αστυνομία, για να προφυλάξει καλύτερα τα μετρητά της, δεν τα κρατούσε στο χώρο του σπιτιού της, αλλά σκέφτηκε για καλύτερη προφύλαξη, την αποθήκη.

Κάλυψε τα χρήματα με πολλές εφημερίδες

Εκεί, μέσα σε ένα δοχείο που πριν περιείχε τυρί φέτα, έκρυψε την περιουσία της και την κάλυψε κιόλας στην πάνω πλευρά με πολλές εφημερίδες!

Βρήκε όμως μόνο τις εφημερίδες

Μια ημέρα, όταν πήγε να ελέγξει  αν τα χρήματα που είχε φυλάξει στο δοχείο με το τυρί, βρισκόταν στην θέση τους, αντί  για τις 70.000 ευρώ, βρήκε μόνο τις… εφημερίδες.

Την… κλασική κρυψώνα του στρώματος, είχε επιλέξει μια 63χρονη από το Ηράκλειο της Κρήτης, για να κρατήσει μακριά από τους διαρρήκτες το ποσό των 250.000 ευρώ.

Εξέφρασε τις υποψίες της στην Αστυνομία για το ποιος γνώριζε το «μυστικό του στρώματος», ωστόσο και αυτή η υπόθεση μένει αναπάντητη.

Σε τάπερ και ηλικιωμένος από τον Βόλο τις οικονομίες του

Τη «λύση του τάπερ» είχε επιλέξει ηλικιωμένος από το Βόλο, ο οποίος έπεσε θύμα  τριών διαρρηκτών οι οποίοι έφυγαν με 150.000 ευρώ.

Ο 83χρονος, είχε κρύψει στα ντουλάπια της κουζίνας του και μέσα σε τάπερ τα χρήματά τα οποία είχαν προέλθει  από τις πωλήσεις δύο καταστημάτων που είχε πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα.

Δύο ρομά κι ένας Αλβανός

Ωστόσο, στο μυστικό του… τάπερ, έφθασε στ αυτιά δύο Ρομά και ενός Αλβανού, οι οποίοι το ανακάλυψαν μέσα στο σπίτι.

Βρήκαν σταγόνα στον… ωκεανό των κλοπιμαίων

Η Αστυνομία με τη σύλληψή τους βρήκε μόλις τα  3.090 ευρώ, τα οποία και αποδόθηκαν πίσω στον 83χρονο.

Exit mobile version