Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δάγκωσε τον σκύλο της αστυνομίας για να αποφύγει τη σύλληψη
ΚΟΣΜΟΣ

Δάγκωσε τον σκύλο της αστυνομίας για να αποφύγει τη σύλληψη

Άνδρας δάγκωσε σκύλο της αστυνομίας στο Νιου Χαμσάιρ, την ώρα που οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα μετά από καταγγελίες για τραυματισμό ενός ανθρώπου από πυροβολισμούς. Το περιστατικό έγινε την Κυριακή. Οι αστυνομικοί έφτασαν έξω από σπίτι, στο οποίο σύμφωνα με καταγγελία στο κέντρο άμεσης δράσης βρισκόταν ένας άνδρας, τραυματισμένος από σφαίρα. Μέσα στο σπίτι μάλιστα βρίσκονταν δύο άνδρες, […]

Άνδρας δάγκωσε σκύλο της αστυνομίας στο Νιου Χαμσάιρ, την ώρα που οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα μετά από καταγγελίες για τραυματισμό ενός ανθρώπου από πυροβολισμούς.

Το περιστατικό έγινε την Κυριακή.

Οι αστυνομικοί έφτασαν έξω από σπίτι, στο οποίο σύμφωνα με καταγγελία στο κέντρο άμεσης δράσης βρισκόταν ένας άνδρας, τραυματισμένος από σφαίρα.

Μέσα στο σπίτι μάλιστα βρίσκονταν δύο άνδρες, οι οποίοι καταζητούνταν, καθώς σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Οι άνδρες προσπάθησαν να διαφύγουν, με τον έναν από τους δύο να επιτίθεται στο σκύλο της αστυνομίας και να τον δαγκώνει.

«Και οι δύο αντιστάθηκαν στη σύλληψη, ο ένας πρόβαλε πολύ σθεναρή αντίσταση στη σύλληψή του. Δάγκωσε τον σκύλο, ο σκύλος τον δάγκωσε κι αυτός, καταλήξαμε να χρησιμοποιήσουμε τέιζερ», είπε ένας από τους αστυνομικούς.

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση εναντίον αστυνομικού σκύλου.

Ευτυχώς ο σκύλος, ο Κ9 Veda δεν τραυματίστηκε και παραμένει στην ενεργό δράση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις