Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίωξη στην μητέρα του βρέφους που βρέθηκε μόνο του στο φλεγόμενο διαμέρισμα
ΕΛΛΑΔΑ

Δίωξη στην μητέρα του βρέφους που βρέθηκε μόνο του στο φλεγόμενο διαμέρισμα

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε σε βάρος της 35χρονης μητέρας του παιδιού, ηλικίας 14 μηνών, που εντοπίστηκε μόνο του, από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους, λίγο πριν από τις 2:30, ενώ μόλις […]

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε σε βάρος της 35χρονης μητέρας του παιδιού, ηλικίας 14 μηνών, που εντοπίστηκε μόνο του, από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους, λίγο πριν από τις 2:30, ενώ μόλις μπήκαν στο χώρο οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι το παιδάκι ήταν μόνο του εκείνη την ώρα.

Αμέσως μετά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η θεία του παιδιού, που μένει έναν όροφο πιο κάτω συνόδευσε το παιδί στο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο Παίδων και η μητέρα του.

Η 35χρονη, όπως είπε στην αστυνομία έχει άλλα δύο παιδιά, ενώ την ώρα της πυρκαγιάς απουσίαζε από το διαμέρισμα.

Νέες πληροφορίες

Η μητέρα, ελληνικής καταγωγής, έμενε μόνη της στην πολυκατοικία μαζί με τα τρία παιδιά της. Το βρέφος που βρίσκονταν στο διαμέρισμα την ώρα της φωτιάς, άλλο ένα κοριτσάκι 4 ετών κι ένα αγοράκι 3 ετών.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως η μητέρα έφευγε τη νύχτα και πήγαινε για δουλειά. Έπαιρνε, μάλιστα, μαζί τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της. Στη 01:58 τα ξημερώματα της Τετάρτης, 24.01.2018, η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώνεται για την πυρκαγιά, η οποία φέρεται να ξεκίνησε από αερόθερμο.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν το μωράκι στην κούνια, το οποίο είχε λιποθυμήσει από τις αναθυμιάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πόρτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτή. Το μωράκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο παίδων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις