Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η ΑΕΚ δεν θα εκμεταλλευτεί τη θέση του Παναθηναϊκού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ δεν θα εκμεταλλευτεί τη θέση του Παναθηναϊκού

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Όσο «τρέχει» η προσφυγή του παίκτη κατά του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει θέμα «Χουλτ» για την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι κατηγορηματικοί σε αυτό και δεν πρόκειται να εκμεταλλευτούν τη δεινή οικονομική θέση του Παναθηναϊκού για να «λεηλατήσουν» την ομάδα προς ίδιον όφελος. Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε που […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Όσο «τρέχει» η προσφυγή του παίκτη κατά του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει θέμα «Χουλτ» για την ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι κατηγορηματικοί σε αυτό και δεν πρόκειται να εκμεταλλευτούν τη δεινή οικονομική θέση του Παναθηναϊκού για να «λεηλατήσουν» την ομάδα προς ίδιον όφελος.

Δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε που η «Ένωση» βρέθηκε σε παρόμοια θέση κι έτσι υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα.

Γι’ αυτό και η ΠΑΕ επανέλαβε τη θέση της ότι δεν πρόκειται να αποκτηθεί από τους «πράσινους» παίκτης που έχει καταθέσει προσφυγή.

Βέβαια, από τη συγκεκριμένη διατύπωση, ένα «παραθυράκι» απόσυρσης της προσφυγής μένει πάντα ανοιχτό, αλλά η ΑΕΚ τονίζει προς κάθε κατεύθυνση πώς δεν πρόκειται να γίνει οποιαδήποτε κίνηση χωρίς τη συγκατάθεση του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις