Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα πιο πρωτότυπα gadgetάκια για τους λάτρεις του καφέ
PLUS

Τα πιο πρωτότυπα gadgetάκια για τους λάτρεις του καφέ

Αν κι εσείς είστε λάτρεις του καφέ τότε θα λατρέψετε μερικά από τα παρακάτω αντικείμενα που μπορείτε να προμηθευτείτε ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο τον καφέ σας ή για να τα κάνετε δώρο σε φίλους που ξέρετε πως αγαπάνε πολύ τον καφέ. Κούπα-σουβέρ Η συγκεκριμένη κούπα έχει το πλεονέκτημα πως δεν αφήνει λεκέ ή σημάδι […]

Αν κι εσείς είστε λάτρεις του καφέ τότε θα λατρέψετε μερικά από τα παρακάτω αντικείμενα που μπορείτε να προμηθευτείτε ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο τον καφέ σας ή για να τα κάνετε δώρο σε φίλους που ξέρετε πως αγαπάνε πολύ τον καφέ.

Κούπα-σουβέρ

Η συγκεκριμένη κούπα έχει το πλεονέκτημα πως δεν αφήνει λεκέ ή σημάδι πάνω σε τραπεζάκι και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς τη χρήση σουβέρ.

Κούπα σε σχήμα καρδιάς

Μπορείτε να αγοράσετε για εσάς και τον καλό σας ή την καλή σας ένα ζευγάρι κούπες σε σχήμα καρδιάς. Έτσι θα σερβίρετε κάθε πρωί τον καφέ σε ένα ποτήρι που θα δίνει το κατάλληλο μήνυμα στον αγαπημένο σας μαζί με το αγαπημένο του ρόφημα.

Ποτήρια για εσπρέσο

Αν είστε λίγο αναποφάσιστοι σχετικά με το αν θέλετε ή όχι γάλα στον εσπρέσο σας, τότε προμηθευτείτε αυτά τα ποτήρια που σας δίνουν την εναλλακτική. Αν θέλετε σκέτο εσπρέσο επιλέγετε το κοντό ποτήρι ενώ αν θέλετε να προσθέσετε και γάλα το γυρίζετε από την ανάποδη.

Φλιτζάνι που στηρίζεται στα πόδια

Αν σας αρέσει να πίνετε καφέ στο πόδι, τότε αυτή η πρόταση είναι για εσάς. Με αυτό το φλιτζάνι θα μπορείτε να ακουμπάτε τον καφέ σας ανάμεσα στα πόδια σας χωρίς να φοβάστε μήπως χυθεί.

Θήκη για κινητό

Υπάρχουν ποτήρια του καφέ που έχουν ειδικά στηρίγματα ώστε να τοποθετείτε ταυτόχρονα το κινητό σας. Έτσι χαζεύετε στο ίντερνετ, παίζετε παιχνίδια, και στέλνετε μηνύματα ενώ ταυτόχρονα πίνετε τον καφέ σας.

Αξεσουάρ

Το παρακάτω αξεσουάρ θα σας ενθουσιάσει καθώς με αυτό μπορείτε να κλείνετε τις σακούλες του καφέ χωρίς να χρησιμοποιείτε αντιαισθητικά λαστιχάκια. Ταυτόχρονα αυτό το αξεσουάρ χρησιμεύει και ως μετρητής καφέ.

Κούπα που ζεσταίνει τα χέρια

Η συγκεκριμένη κούπα μοιάζει με γάντι που μπορεί να ζεστάνει τα χέρια σας τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Πιάστε την κούπα βάζοντας τα χέρια στην κατάλληλη υποδοχή και ζεσταθείτε από τη θερμότητα που εκπέμπει ο καυτός καφές.

Ποτήρι που σας δείχνει τη θερμοκρασία

Όσοι από εσάς είστε λάτρεις του ζεστού καφέ θα την έχετε πατήσει σίγουρα πολλές φορές καίγοντας τη γλώσσα σας. Με αυτό το ποτήρι δεν πρόκειται να την ξαναπατήσετε καθώς το καπάκι αλλάζει χρώμα όταν ο καφές σας είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία για να τον πιείτε.

Καφετιέρα-ξυπνητήρι

Πόσο εκπληκτική ιδέα είναι να ξυπνάτε το πρωί με ένα ζεστό ποτήρι καφέ να σας περιμένει δίπλα στο μαξιλάρι σας; Αυτό το ξυπνητήρι είναι συνδεδεμένο με καφετιέρα και μπαίνει σε λειτουργία με το που χτυπήσει το ξυπνητήρι σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις