Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λεωφορείο παρέσυρε εργαζόμενη οδοκαθαρίστρια
ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφορείο παρέσυρε εργαζόμενη οδοκαθαρίστρια

Καταγγελία για εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, το οποίο δεν δηλώθηκε, κάνει το ΠΑΜΕ Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε συμβασιούχο εργαζόμενη οδοκαθαρίστρια στο δήμο Ηρακλείου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της με μώλωπες και εκδορές σε όλο της το κορμί. “Το ατύχημα αυτό έρχεται να προστεθεί στα εκατοντάδες […]

Καταγγελία για εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, το οποίο δεν δηλώθηκε, κάνει το ΠΑΜΕ Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, λεωφορείο παρέσυρε και τραυμάτισε συμβασιούχο εργαζόμενη οδοκαθαρίστρια στο δήμο Ηρακλείου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της με μώλωπες και εκδορές σε όλο της το κορμί.

“Το ατύχημα αυτό έρχεται να προστεθεί στα εκατοντάδες ατυχήματα που συμβαίνουν στους Δήμους της Ελλάδας, στους χώρους εργασίας κυρίως της καθαριότητας και δυστυχώς πολλά από αυτά είναι θανατηφόρα. Μετά από παρέμβαση εκπροσώπου της επιτροπής αγώνα δηλώθηκε ως εργατικό ατύχημα” – αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, που καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Ηρακλείου για τη στάση της να μην δηλωθεί εξ αρχής το ατύχημα ως εργατικό.

Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στα μέτρα ατομικής προστασίας, τα οποία ο δήμος Ηρακλείου “παρέχει καθυστερημένα ή τα αντικαθιστά με ρεπό!”

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις