Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση Καμπούλ: Ο Έλληνας πιλότος «ανέβασε» συγκλονιστικές φωτογραφίες από το ξενοδοχείο
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Καμπούλ: Ο Έλληνας πιλότος «ανέβασε» συγκλονιστικές φωτογραφίες από το ξενοδοχείο

Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου στην Καμπούλ που δέχθηκε επίθεση από ενόπλους, τις οποίες δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook ένας εκ των δύο ελλήνων πιλότων, που βρέθηκαν την ώρα της επίθεσης  μέσα στο κτήριο. Ο Βασίλης Βασιλείου και ο Μιχάλης Πουλικάκος ήταν οι δυο Έλληνες που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Intercontinental της […]

Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου στην Καμπούλ που δέχθηκε επίθεση από ενόπλους, τις οποίες δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook ένας εκ των δύο ελλήνων πιλότων, που βρέθηκαν την ώρα της επίθεσης  μέσα στο κτήριο.

Ο Βασίλης Βασιλείου και ο Μιχάλης Πουλικάκος ήταν οι δυο Έλληνες που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Intercontinental της Καμπούλ όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εισέβαλαν Ταλιμπάν και άρχισαν να σκοτώνουν.

Οι δυο Έλληνες πιλότοι παλιότερα δούλευαν στην Ολυμπιακή. Τώρα, εργάζονται για την αφγανική αεροπορική εταιρία KAMAIR και εκπαιδεύουν πιλότους στα Airbus A340.

Ο κ. Παυλικάκος ανήρτησε στο facebook τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξενοδοχείου, παρουσιάζονας την φρικιαστική εικόνα του μετά την 12ωρη επίθεση, που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς.

Εντός των φωτογραφιών είναι και μία του κ. Βασιλείου, ο οποίος ποζάρει δίπλα στο στρώμα που κρύφτηκε για να σωθεί από τους ενόπλους.

Ο Έλληνας πιλότος συνοδεύει τις συγκλονιστικές φωτογραφίες του και με ένα μήνυμα.

«Μια τελευταία ενημέρωση μετά από αίτημά σας. Μπορείτε να δείτε έναν ανακουφισμένο Μιχάλη να φεύγει από το βρετανικό στρατόπεδο (σ.σ. εκεί μεταφέρθηκαν μετά τη διάσωσή τους), την ομάδα των επιζώντων της KAMAIR, ο Βασίλης έχει υποθερμία.

Οι φωτογραφίες είναι από το εσωτερικό του ξενοδοχείου και τα δωμάτιά μας και μπορούν να «μιλήσουν» από μόνες τους.

Ένα ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους τους Χριστιανούς, Μουσουλμάνους, Βουδιστές ακόμη και άθεους φίλους. Οι προσευχές σας σε τόσους διαφορετικούς Θεούς, προφανέστατα έπιασαν τόπο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις