Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πρεμιέρα για το Survivor 2- Σάρωσε σε τηλεθέαση
LIFESTYLE

Πρεμιέρα για το Survivor 2- Σάρωσε σε τηλεθέαση

Η πρεμιέρα έγινε και το «Survivor 2» ξεκίνησε την πορεία του. Το ριάλιτι που πέρυσι έσκισε στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνοντας ποσοστά που είχαν χρόνια να καταγράψουν εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, στη χθεσινή του πρεμιέρα έκανε 45% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 56,5% στο δυναμικό κοινό, για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του. Τα ποσοστό κρίνονται […]

Η πρεμιέρα έγινε και το «Survivor 2» ξεκίνησε την πορεία του.

Το ριάλιτι που πέρυσι έσκισε στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνοντας ποσοστά που είχαν χρόνια να καταγράψουν εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, στη χθεσινή του πρεμιέρα έκανε 45% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 56,5% στο δυναμικό κοινό, για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του.

Τα ποσοστό κρίνονται εντυπωσιακά πολύ περισσότερο αν συγκριθούν με τα αντίστοιχα της περσινής πρεμιέρας, όταν είχε σημειώσει  27,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33,5% στο δυναμικό κοινό. Λίγο καιρό αργότερα, όταν οι χαρακτήρες άρχισαν να διακρίνονται και οι παίκτες να ξεχωρίζουν, τα νούμερα άρχισαν να φθάνουν τα αστρονομικά 70%, 80% και πολύ παραπάνω.

Καλογυμνασμένοι, αθλητές, ολυμπιονίκες, personal trainers, ακόμη και οι υδραυλικοί σε αυτό το παιχνίδι έχουν περάσει από κάποιους Ολυμπιακούς Αγώνες, συνθέτουν ένα σκηνικό που δεν θυμίζει και πολύ αυτό της «διπλανής πόρτας».

Τατουάζ φρύδι και… φραουλίτσα, ψεύτικες βλεφαρίδες και κορμιά απίστευτα γυμνασμένα είναι όσα θα δούμε φέτος.

Δύσκολος ήταν ο αποχαιρετισμός για την Λάουρα Νάργες και τον σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο.

Ο γνωστός Ολυμπιονίκης του ταε κβο ντο αποχαιρέτισε την όμορφη παρουσιάστρια, η οποία δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα όταν συνειδητοποίησε πως ο σύντροφός της φεύγει μακριά και ενδεχομένως να λείψει μήνες.

Στο βίντεο φαίνεται η Λάουρα να αγκαλιάζει τον Ολυμπιονίκη του ταε κβο ντο δακρυσμένη ενώ ακούγεται να του λέει «πού θα πάω τώρα μόνη μου εγώ».

Στα tweets υπήρξε αρκετή σύγκριση με το πρώτο Survivor, αλλά και μεγάλη προσδοκία για την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που πρόκειται να τη δούμε στο παιχνίδι σε λίγες μέρες.

https://twitter.com/JorgeInCrete/status/955161290095448066

https://twitter.com/maraki_sun/status/955161584883716096

https://twitter.com/mitsakosmih21/status/955176829438103552

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις