Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Ο θάνατος του Σάκη Μπουλά με ανακούφισε κάπως…” (vid)
LIFESTYLE

“Ο θάνατος του Σάκη Μπουλά με ανακούφισε κάπως…” (vid)

Υπήρξαν φίλοι για χρόνια ενώ συχνά ο ένας αποκαλούσε τον άλλον αδερφό. Ο θάνατος του Σάκη Μπουλά άφησε μεγάλη πληγή σε όλους τους δικούς του ανθρώπους αλλά και στο κοινό που τον αγαπούσε. Ωστόσο, ο ίδιος λέει ότι ο θάνατος αυτός τον ανακούφισε, καθώς δεν άντεχε να βλέπει τον φίλο του να υποφέρει. Ο λόγος […]

Υπήρξαν φίλοι για χρόνια ενώ συχνά ο ένας αποκαλούσε τον άλλον αδερφό. Ο θάνατος του Σάκη Μπουλά άφησε μεγάλη πληγή σε όλους τους δικούς του ανθρώπους αλλά και στο κοινό που τον αγαπούσε.

Ωστόσο, ο ίδιος λέει ότι ο θάνατος αυτός τον ανακούφισε, καθώς δεν άντεχε να βλέπει τον φίλο του να υποφέρει. Ο λόγος για τον Γιάννη Ζουγανέλη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» αναφέροντας τα εξής:

«Με τον Σάκη ήμασταν αδέρφια, σχεδόν 40 χρόνια μαζί. Ο Σάκης δεν έχει φύγει από τη ζωή μου. Δεν σοκαρίστηκα όταν πέθανε γιατί πέρασε μια παρακμή από αυτή την αρρώστια η οποία κάνει τον άνθρωπο να μην μπορεί να σκεφτεί, να μην μπορεί να γευτεί, να μην μπορεί να οσμιστεί. Κάπως με ανακούφισε ο θάνατός του. Έχω αντικείμενα, τον επικαλούμαι όταν σκέφτομαι και γράφω κάποιο κείμενο, τι θα έλεγε ο Σάκης εδώ. Όταν βγαίνω στη σκηνή νιώθω ότι τον έχω δίπλα μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις