Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπαιξε “τζάμπα” 28.000 ευρώ σε στοίχημα
ΕΛΛΑΔΑ

Έπαιξε “τζάμπα” 28.000 ευρώ σε στοίχημα

Σε μεγάλες φουρτούνες έβαλε τον ιδιοκτήτη ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στην Ερμούπολη της Σύρου ένας πελάτης, που έπαιζε χωρίς να μπορεί. Ο άντρας, έδινε τεράστια ποσά στο στοίχημα με την υπόσχεση ότι θα τον πλήρωνε μία και καλή, κάτι που ωστόσο δεν έγινε ποτέ. Ο 45χρονος πράκτορας γνώριζε καλά τον 56χρονο και προτίμησε να μην […]

Σε μεγάλες φουρτούνες έβαλε τον ιδιοκτήτη ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στην Ερμούπολη της Σύρου ένας πελάτης, που έπαιζε χωρίς να μπορεί.

Ο άντρας, έδινε τεράστια ποσά στο στοίχημα με την υπόσχεση ότι θα τον πλήρωνε μία και καλή, κάτι που ωστόσο δεν έγινε ποτέ.

Ο 45χρονος πράκτορας γνώριζε καλά τον 56χρονο και προτίμησε να μην το κάνει «θέμα», όταν όμως το ποσό έφτασε τις 28.300 ευρώ, του ζήτησε να πληρώσει για να μην χρεωθεί ο ίδιος.

Ο 56χρονος τότε, σταμάτησε να επισκέπτεται το πρακτορείο!

Παρά τις προσπάθειές του να βρει λύση κάνοντας διαβούλευση με τον κακοπληρωτή μέσω των δικηγόρων του, ο άτυχος πράκτορας δεν κατάφερε κάτι.

Έτσι, κατήγγειλε τον «πελάτη» στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας εντόπισαν τον 56χρονο, τον συνέλαβαν και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σύρου του άσκησε δίωξη για απάτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις