Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έξαλλος ο Λιβάγια για τη διαιτησία στη Λάρισα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έξαλλος ο Λιβάγια για τη διαιτησία στη Λάρισα

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Έξαλλος ήταν ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, με τη διαιτησία στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, για τη 18η αγωνιστική της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» κόλλησαν στο 0-0 και έχασαν έδαφος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δίνουν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να «χτίσουν» μια […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Έξαλλος ήταν ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, με τη διαιτησία στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» κόλλησαν στο 0-0 και έχασαν έδαφος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δίνουν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να «χτίσουν» μια μικρή διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα.

Η «Ένωση», κάνει λόγο για σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων το οποίο δεν τιμωρήθηκε, ενώ φωνάζει και για πέναλτι το οποίο πιστεύει πως λανθασμένα δεν δόθηκε στον Λιβάγια.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του τα οποία προήλθαν από τη διαιτησία του κ. Σκουλά, και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αντικαταστάθηκε.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή ή γι’ αυτή τη βλακεία. Σε κάθε ματς γίνονται τέτοιες βλακείες. Μπήκα μπροστά από έναν αμυντικό, στόπαρα την μπάλα και αυτός με κλώτσησε. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε αυτό, δεν καταλαβαίνω κάποιους κανόνες, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Οι διαιτητές κάνουν συνεχώς λάθη, επιτρέπουν τέτοιο παιχνίδι, αλλά είναι ΟΚ», τόνισε ο 24χρονος.

Από σήμερα, πάντως, όλοι εστιάζουν στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις