Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΣΥΡΙΖΑ: Στην συγκέντρωση κυριάρχησαν στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Στην συγκέντρωση κυριάρχησαν στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας

Σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι το σημερινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ήταν πολυσυλλεκτικό καθώς συμμετείχαν και πολίτες που δεν έχουν σχέση με την ακροδεξιά και την πατριδοκαπηλία. Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνει ότι όπως προκύπτει από την επίθεση στον Κ. Ζουράρι, ακροδεξιά στοιχεία καπηλεύτηκαν την κινητοποίηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν αμφισβητείται από κανέναν το […]

Σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι το σημερινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ήταν πολυσυλλεκτικό καθώς συμμετείχαν και πολίτες που δεν έχουν σχέση με την ακροδεξιά και την πατριδοκαπηλία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνει ότι όπως προκύπτει από την επίθεση στον Κ. Ζουράρι, ακροδεξιά στοιχεία καπηλεύτηκαν την κινητοποίηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν αμφισβητείται από κανέναν το δικαίωμα των πολιτών να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια. Όπως δεν αμφισβητείται και ότι στο σημερινό συλλαλητήριο συμμετείχαν και πολίτες που δεν έχουν καμία σχέση με την ακροδεξιά και την πατριδοκαπηλεία.

Τη σημερινή συγκέντρωση, όμως, καπηλεύτηκαν, και τελικά σε αυτήν κυριάρχησαν, στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας, με αισθητή την παρουσία της Χρυσής Αυγής.

Αυτό γίνεται αντιληπτό και από τον προπηλακισμό του βουλευτή, Κ. Ζουράρι, και από τον εμπρησμό της κατάληψης “libertatia”.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών επιθυμεί μια λύση που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα της χώρας και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια, απέναντι στους αλυτρωτισμούς και τους εθνικισμούς. Και τη λύση αυτή υπηρετεί η σημερινή κυβέρνηση, με αίσθημα εθνικής ευθύνης, χωρίς να υποκύπτει σε μικροκομματικούς υπολογισμούς, φραστικούς εξτρεμισμούς, και εθνικιστικές κορώνες».

Βίντεο: Πήραν στο κυνήγι τον Ζουράρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις