Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Πυρετός” για το συλλαλητήριο: Ύβρεις για Μπουτάρη, πέτρες στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Πυρετός” για το συλλαλητήριο: Ύβρεις για Μπουτάρη, πέτρες στην Αθήνα

Όλα τα βλέμματα σήμερα στραμμένα στην Θεσσαλονίκη για το προγραμματισμένο για τις 14.00 συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Οι εντάσεις ξεκίνησαν ήδη από νωρίς το πρωί Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 07:00, ένα λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας κόσμο για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, κινούνταν στην Πανεπιστημίου. Όταν έφτασε στη […]

Όλα τα βλέμματα σήμερα στραμμένα στην Θεσσαλονίκη για το προγραμματισμένο για τις 14.00 συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Οι εντάσεις ξεκίνησαν ήδη από νωρίς το πρωί

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 07:00, ένα λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας κόσμο για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, κινούνταν στην Πανεπιστημίου. Όταν έφτασε στη συμβολή με την Εμμανουήλ Μπενάκη, άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο με αποτέλεσμα μια γυναίκα να τραυματιστεί.

Σημειώνεται πως μία ώρα πριν το συλλαλητήριο, στις 13:00, έχει προγραμματιστεί αντισυγκέντρωση από αντιεξουσιαστές, στην πλατεία Καμάρας.

Επίθεση στον Μπουτάρη

Ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, έχει δηλώσει εξαρχής την αντίθεσή του με το συλλαλητήριο εν μέσω διαπραγμάτευσης Ελλάδας- Σκοπίων. Επίσης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να παραστεί.

Άγνωστοι που είναι δυσαρεστημένοι από την στάση του δημάρχου, κόλλησαν φυλλάδια στην πλατεία του Λευκού Πύργου, με συνθήματα ενάντια στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Δόθηκε εντολή από τη συντονιστική επιτροπή να απομακρυνθούν άμεσα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις