“Ετοιμάζεται για την Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Ετοιμάζεται για την Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ετοιμασίες για να βάλει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής ή και στον Δήμο Αθηναίων, φέρεται να κάνει σύμφωνα με κυριακάτικα δημοσιεύματα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Όπως αναφέρει η «Kontranews» φέρεται να ετοιμάζεται για «μετακόμιση» στην Αθήνα και στην Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Στο ίδιο μήκος κύματος, και το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Docuumento που αναφέρει ως πολύ […]

21.01.2018 | 15:05

Ετοιμασίες για να βάλει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής ή και στον Δήμο Αθηναίων, φέρεται να κάνει σύμφωνα με κυριακάτικα δημοσιεύματα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Όπως αναφέρει η «Kontranews» φέρεται να ετοιμάζεται για «μετακόμιση» στην Αθήνα και στην Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Στο ίδιο μήκος κύματος, και το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Docuumento που αναφέρει ως πολύ πιθανή την υποψηφιότητα Μπακογιάννη αλλά στον Δήμο Αθηναίων.

Όπως αναφέρει η Documento, στην πλειονότητά τους τα στελέχη της ΝΔ θεωρούν δεδομένο ότι επόμενος σταθμός του Κώστα Μπακογιάννη θα είναι ο Δήμος Αθηναίων.

Σε μια από τις τελευταίες δημόσιες παρεμβάσεις του δεν έκρυψε ότι τον εξιτάρει η ιδέα να αναμετρηθεί με τον Τσίπρα. «Είναι πολλές φάσεις που σκέφτεσαι: πολύ θα ήθελα ρε παιδί μου να συγκρουστούμε, αλλά σε κάτι άλλο» παρατήρησε όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη γνώμη του για τον Πρωθυπουργό. Κυρίως όμως δεν απέκλεισε την παρουσία του σε κεντρικό πολιτικό πόστο, αν όχι «αύριο», πάντως «μεθαύριο».

«Δεν λέω τι θα κάνω στα 50 μου ή στα 60 μου. Στα 39 μου λέω ότι δεν θα φύγω από την αυτοδιοίκηση», απάντησε στην παρατήρηση δημοσιογράφου ότι δεν πείθεται ότι δεν επιθυμεί την κεντρική σκηνή.

«Είναι ένα στοίχημα το οποίο ευχαρίστως μπορώ να βάλω γιατί ξέρω ότι θα το κερδίσω» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης για να υποστηρίξει την αυτοδιοικητική του πορεία.

«Ότι δεν θα κατέβεις ποτέ στην Αθήνα;» ρωτήθηκε. «Ότι δεν θα φύγω από την αυτοδιοίκηση».

Exit mobile version