Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σταϊκούρας: Αυταπάτη η έξοδος από το μνημόνιο, έχουν ψηφίσει ήδη μέτρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Αυταπάτη η έξοδος από το μνημόνιο, έχουν ψηφίσει ήδη μέτρα

Για αυστηρό μηχανισμό επιτήρησης και εποπτείας στον οποίο θα βρίσκεται η χώρα μετά το τέλος του προγράμματος κάνει λόγο ο Χρήστος Σταϊκούρας. Ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, μιλώντας στο ΑΠΕ, κατηγορεί την κυβέρνηση πως έχει ήδη ψηφίσει νέα μέτρα λιτότητας, καλλιεργώντας μια αυταπάτη περί «καθαρής εξόδου», και σημειώνει πως ο τρόπος δημιουργίας του ταμειακού αποθέματος […]

Για αυστηρό μηχανισμό επιτήρησης και εποπτείας στον οποίο θα βρίσκεται η χώρα μετά το τέλος του προγράμματος κάνει λόγο ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, μιλώντας στο ΑΠΕ, κατηγορεί την κυβέρνηση πως έχει ήδη ψηφίσει νέα μέτρα λιτότητας, καλλιεργώντας μια αυταπάτη περί «καθαρής εξόδου», και σημειώνει πως ο τρόπος δημιουργίας του ταμειακού αποθέματος δεν είναι ορθολογικός αλλά βασίζεται στην υπερφορολόγηση των πολιτών, Χαρακτηρίζοντας την αισιοδοξία της κυβέρνησης ως «ανεδαφική».

Αναφερόμενος στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο κ. Σταϊκούρας ασκεί κριτική στην κυβέρνηση την οποία και κατηγορεί πως δεν έχει ενιαία στάση και αντιμετωπίζει το θέμα ανεύθυνα με μυστική διπλωματία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις