To gadget για το κρεβάτι, που σας “δίνει” κανονικά

PLUS

To gadget για το κρεβάτι, που σας “δίνει” κανονικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τα τεχνολογικά επιτεύγματα ”εισβάλλουν” και στην κρεβατοκάμαρα. Το καυτό sex toy ήρθε και με τη βοήθεια μιας εφαρμογής  μέσω iphone, αποκαλύπτει πολλά για την σεξουαλική σας δραστηριότητα. Μια Lovely-όπως είναι και το όνομά της- συσκευή που φοριέται στη βάση του ανδρικού μορίου και μέσω αισθητήρων, μετρά την ταχύτητα, την ένταση και τη διάρκεια του σεξ. Συνδέεται με μια εφαρμογή βάσης δεδομένων που […]

20.01.2018 | 16:54

Τα τεχνολογικά επιτεύγματα ”εισβάλλουν” και στην κρεβατοκάμαρα.

Το καυτό sex toy ήρθε και με τη βοήθεια μιας εφαρμογής  μέσω iphone, αποκαλύπτει πολλά για την σεξουαλική σας δραστηριότητα.

Μια Lovely-όπως είναι και το όνομά της- συσκευή που φοριέται στη βάση του ανδρικού μορίου και μέσω αισθητήρων, μετρά την ταχύτητα, την ένταση και τη διάρκεια του σεξ.

Συνδέεται με μια εφαρμογή βάσης δεδομένων που σας  δίνει αναφορά, περιλαμβάνοντας ακόμα και τον χρόνο των προκαταρκτικών, έτσι ώστε να ξέρετε πόσος χρόνος και προσπάθεια χρειάζεται για να πετύχει τον τέλειο οργασμό.

Το ζευγάρι βαθμολογεί από το 1 μέχρι το 5 ο ένας τον άλλο και πια δεν θα υπάρχουν αμφιβολίες για τις επιδόσεις κατα την ερωτική πράξη.

Τα έξυπνα gadget που φοριούνται γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Το Lovely όμως δεν είναι ένα απλό gadget. Η τελευταία ενημέρωση του iphone, με το οποίο συνδέεται, περιλαμβάνει λίστες με το πότε και για πόση ώρα είχε ένα ζευγάρι ερωτική επαφή, ακόμη και αν χρησιμοποίησε προφύλαξη.

Όσο και αν όλα αυτά ακούγονται όχι και τόσο ρομαντικά, η βιομηχανία του σεξ έχει  πλέον να επιδείξει πολλές ψηφιακές καινοτομίες

Σε αυτές ανήκει και το Lovely που είναι ένα μαλακό δαχτυλίδι σιλικόνης για το ανδρικό μόριο που περιλαμβάνει αισθητήρες που μετρούν τις κινήσεις στο σεξ.

”Μπορούμε να μιλήσουμε με ακρίβεια για την κίνηση, την ένταση, την ταχύτητα, τα πάντα” λέει ο Jakub Konik, δημιουργός και chief executive του Lovely, ενώ συμπληρώνει :”Ξέρουμε αν ένα ζευγάρι είχε προκαταρκτικά μέσω της βάσης  δεδομένων από τους αισθητήρες.” Η ομάδα δεν κατάφερε ακόμα να αξιολογεί και τις ερωτικές στάσεις, αλλά δεν είμαστε μακριά από αυτο. Αν το ζευγάρι βαθμολογήσει ο ένας τον άλλον με ένα αστέρι, σημαίνει ότι το σεξ ήταν ΟΚ. Στόχος μας είναι να μην κάνουμε κάποιον να αισθάνεται άσχημα ή άβολα στο κρεβάτι του.”

Η συσκευή , με τη χρήση αλγορίθμων , κάνει προτάσεις για βελτίωση του σεξ. Άν π.χ. η βάση δεδομένων δείξει ότι η ερωτική πράξη ήταν γρήγορη και το ζευγάρι δεν την απόλαυσε, προτείνει νέες στάσεις για πιο αργές ερωτικές κινήσεις.

 

Exit mobile version