Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νικίτα Μπελούτσι: Μιλήστε στους γιους σας για το σεξ, εγώ βαρέθηκα
ΚΟΣΜΟΣ

Νικίτα Μπελούτσι: Μιλήστε στους γιους σας για το σεξ, εγώ βαρέθηκα

Μία Γαλλίδα πορνοστάρ κάλεσε τους γονείς να εκπαιδεύουν τους γιους τους καλύτερα για το σεξ, γιατί εκείνη… κουράστηκε. Η Νικίτα Μπελούτσι, σε ανάρτησή στο Twitter, εξήγησε ότι έχει βαρεθεί να δέχεται πρόστυχα μηνύματα από αγόρια ακόμη και 12 ετών, τονίζοντας ότι είναι δουλειά των γονιών τους να τους μάθουν αυτά τα πράγματα. Μάλιστα τους συμβουλεύει, […]

Μία Γαλλίδα πορνοστάρ κάλεσε τους γονείς να εκπαιδεύουν τους γιους τους καλύτερα για το σεξ, γιατί εκείνη… κουράστηκε.

Η Νικίτα Μπελούτσι, σε ανάρτησή στο Twitter, εξήγησε ότι έχει βαρεθεί να δέχεται πρόστυχα μηνύματα από αγόρια ακόμη και 12 ετών, τονίζοντας ότι είναι δουλειά των γονιών τους να τους μάθουν αυτά τα πράγματα.

Μάλιστα τους συμβουλεύει, να τα εμποδίζουν να μπαίνουν σε ιστοσελίδες ακατάλληλες για ανηλίκους.

«Μπούχτισα να εκπαιδεύω τα παιδιά σας. Σταματήστε να φορτώνεται τις ευθύνες σας σε εμάς», έγραψε. Συνέχισε τονίζοντας ότι η πρόσβαση σε πορνογραφικές ιστοσελίδες δεν ελέγχεται με την απαραίτητη αυστηρότητα. Και υπογράμμισε ότι δεν είναι σωστό να στέλνουν ανήλικα αγόρια μηνύματα σε πορνοστάρ, ζητώντας τους γυμνές φωτογραφίες ή ζητώντας να κάνουν σεξ.

Η Μπελούτσι στην ανάρτησή της συμπεριέλαβε και μερικά από τα μηνύματα που της έχουν στείλει.

Ανάμεσά τους, ένα από 13χρονο αγόρι που δηλώνει θαυμαστής της και της ζητά γυμνές φωτογραφίες. Εκείνη του συνέστησε να διαβάσει τα μαθήματά του και να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί της, αλλιώς θα ενημερώσει τους γονείς του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις