Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Υπογράφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αλέξις Σάντσες με αστρονομικά ποσά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπογράφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αλέξις Σάντσες με αστρονομικά ποσά

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες είναι έτοιμη να «πυροδοτήσει» έως τη Δευτέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Χιλιανός διεθνής επιθετικός ολοκλήρωσε τις επαφές με τους «κόκκινους διαβόλους» και σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεγάλη αυτή μεταγραφή. Τα σχετικά […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μεταγραφική «βόμβα» με την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες είναι έτοιμη να «πυροδοτήσει» έως τη Δευτέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Χιλιανός διεθνής επιθετικός ολοκλήρωσε τις επαφές με τους «κόκκινους διαβόλους» και σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεγάλη αυτή μεταγραφή.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Σάντσες αποχαιρέτησε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο τους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ και θα μεταβεί στο Μάντσεστερ για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Την ίδια στιγμή, ο Χένρικ Μκιταριάν έμεινε εκτός αποστολής της Γιουνάιτεντ από το σημερινό παιχνίδι με τη Μπέρνλι, με τον Αρμένιο άσο να ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο προκειμένου να υπογράψει στην Άρσεναλ.

Ο Σάντσες θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Premier League, καθώς θα λαμβάνει περίπου 500.000€ την εβδομάδα (!), ενώ η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θα καταβάλει 34.000.000€ στην Άρσεναλ για τα δικαιώματα του, ενώ άλλα 11.000.000€ θα πάνε στις τσέπες του ατζέντη του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Επίσης η διοίκηση της Μάντσεστερ θα προσφέρει 22.000.000€ στον 29χρονο σταρ, ως πριμ υπογραφής!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις