Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Συμφώνησε με τον Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συμφώνησε με τον Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 100.000.000€ που αντιστοιχεί στη ρήτρα για την αποδέσμευση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, φέρεται να είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας της Βαρκελώνης «Sport», η Μπάρτσα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γάλλο σταρ, έχοντας […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 100.000.000€ που αντιστοιχεί στη ρήτρα για την αποδέσμευση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, φέρεται να είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας της Βαρκελώνης «Sport», η Μπάρτσα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γάλλο σταρ, έχοντας μάλιστα, δεσμευτεί και εγγράφως μαζί του.

Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο δεσμεύονται για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα δεσμεύεται πως θα τον αποκτήσει από την Ατλέτικο, και εκείνος από την πλευρά του ότι θα υπογράψει μόνο στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Εάν κάτι από τα δύο δεν υλοποιηθεί, τότε η πλευρά που θα είναι και υπεύθυνη για αυτό, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό ως πρόστιμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις