Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η κόρη του Μακγκρέγκορ ξεσπά κατά του πατέρα της, που ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα (pics-vids)
LIFESTYLE

Η κόρη του Μακγκρέγκορ ξεσπά κατά του πατέρα της, που ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα (pics-vids)

Με ένα τραγούδι γεμάτο υπονοούμενα ξέσπασε κατά του μπαμπά της η κόρη του Γιούαν Μακγκρέγκορ ο οποίος εγκατέλειψε πρόσφατα την Ελληνίδα σύζυγό του για μια νεαρή γυναίκα. Σύμφωνα με τη Sun, η Esther η Έστερ Μακγκρέγκορ έγραψε ένα τραγούδι για το τραύμα του χωρισμού των γονιών της, στο οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις φωτογραφίες με το […]

Με ένα τραγούδι γεμάτο υπονοούμενα ξέσπασε κατά του μπαμπά της η κόρη του Γιούαν Μακγκρέγκορ ο οποίος εγκατέλειψε πρόσφατα την Ελληνίδα σύζυγό του για μια νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με τη Sun, η Esther η Έστερ Μακγκρέγκορ έγραψε ένα τραγούδι για το τραύμα του χωρισμού των γονιών της, στο οποίο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις φωτογραφίες με το φιλί του μπαμπά της με τη νέα του ερωμένη, οι οποίες είχαν δημοσιευτεί την ημέρα των γενεθλίων της.

Η Εύα Μαυράκη, πρώην

Στο τραγούδι που ερμήνευσε στο Instagram, η 15χρονη αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν ξέρω πώς να σε συγχωρήσω. Δεν ξέρω αν μπορώ. Με κατέστρεψες».

Κάνει λόγο για «σκ..τά που διάβασε online» για φωτογραφίες που την πληγώνουν και τραγουδά ειρωνικά «Χρόνια μου πολλά, έτσι;», αναφερόμενη στις προκλητικές φωτογραφίες περιοδικών.

Ο πρωταγωνιστής του Trainspotting και του Star Wars ανακοίνωσε πρόσφατα τον χωρισμό του από την 51χρονη Eve Mavrakis.

Μάλιστα στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ο Μακγκρέγκορ ευχαρίστησε τόσο την πρώην γυναίκα του όσο και την νυν φιλενάδα του, Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, σε μία κίνηση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, αρχικά ευχαρίστησε την πρώην γυναίκα του, την ελληνικής καταγωγής Εύα Μαυράκη: «Θέλω μια στιγμή να πω ευχαριστώ στην Ιβ, που ήταν πάντα στο πλευρό μου, επί 22 χρόνια, και στα τέσσερα παιδιά μας, την Κλάρα, την Έσθερ, τον Τζειμιάν και την Ανούκ».

Η Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, νυν

Στην συνέχεια όμως μίλησε και για την 33χρονη συμπρωταγωνίστριά του, την Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, που υποδύεται την φιλενάδα του Ρέι Nikki Swango στη σειρά και που εδώ και μερικούς μήνες είναι μαζί του και στην πραγματικότητα.

«Δεν θα υπήρχε ο Ρέι χωρίς την Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις