Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Χαμός» στην Κύπρο με το βίντεο της σύλληψης γυναίκας ποδοσφαιριστή (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Χαμός» στην Κύπρο με το βίντεο της σύλληψης γυναίκας ποδοσφαιριστή (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο με το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η σύλληψη της γυναίκας του ποδοσφαιριστή, Λουίς Κάρλος. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία, με τους αστυνομικούς να κάνουν λάθος. Οι Αρχές, είχαν πληροφορίες πως στο συγκεκριμένο σημείο γινόταν παράνομη διακίνηση αλλοδαπών. Ζευγάρι […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο με το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η σύλληψη της γυναίκας του ποδοσφαιριστή, Λουίς Κάρλος.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην περιοχή της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία, με τους αστυνομικούς να κάνουν λάθος.

Οι Αρχές, είχαν πληροφορίες πως στο συγκεκριμένο σημείο γινόταν παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Ζευγάρι αστυνομικών με πολιτικά ρούχα έσπευσε στο σημείο και εντόπισε τη Βραζιλιάνα η οποία πήγαινε να πάρει το παιδί της από το σχολείο.

Η γυναίκα δεν μιλάει ούτε αγγλικά αλλά ούτε και κυπριακά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καταλάβει τί είναι αυτό που της ζητούσαν οι αστυνομικοί, κι έτσι προχώρησαν στη σύλληψή της αφού δεν είδαν την ταυτότητα και την άδεια παραμονής της.

Στο δρόμο προς το αστυνομικό τμήμα, η γυναίκα ισχυρίστηκε πως ζήτησε από τους αστυνομικούς να την σταματήσουν στο σπίτι της για να τους δείξει τα χαρτιά της.

Οι αστυνομικοί, όταν αντιλήφθηκαν το λάθος τους πως συνέλαβαν λάθος γυναίκα, την άφησαν ελεύθερη.

Μάλιστα, έκανε καταγγελία για το περιστατικό στην πρεσβεία της χώρα της, ενώ ο ποδοσφαιριστής φέρεται να θέλει να φύγει από τη χώρα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Αναφορικά με βίντεο, που αναρτήθηκε σήμερα σε αθλητική, ενημερωτική ιστοσελίδα, σχετικά με έλεγχο από δύο μέλη της Αστυνομίας σε γυναίκα, η Αστυνομία αναφέρει ότι:

Λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες οδηγίες, το όλο θέμα θα τεθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο, να τύχει διερεύνησης από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας».

Η ομάδα της Κατωκοπιάς τονίζει πως έχει προβεί σε όλες τις δέουσες νόμιμες διαδικασίες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του.

Η ανακοίνωση της Δόξας:

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς εκφράζει την λύπη του για το περιστατικό της σύλληψης χωρίς λόγο της συζύγου του ποδοσφαιριστή Luis Carlos. Το Σωματείο έχει προβεί σε όλες τις δέουσες νόμιμες διαδικασίες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του.

Εκφράζουμε την συμπάθεια και την συμπαράσταση μας τόσο στη σύζυγο του ποδοσφαιριστή μας όσο και στην οικογένεια του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις