Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Έφυγε” από ανακοπή ο Βερνάρδος Βερναρδάκης
ΕΛΛΑΔΑ

“Έφυγε” από ανακοπή ο Βερνάρδος Βερναρδάκης

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη ο Θεσσαλονικιός σχεδιαστής μόδας Βερνάρδος Βερναρδάκης. Ο σχεδιαστής τα τελευταία χρόνια έπασχε από καρκίνο και έφυγε από τη ζωή χθες, από ανακοπή καρδιάς. Ο καταξιωμένος δημιουργός, που δραστηριοποιούνταν και στη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του. Η εταιρεία ΒΕΡΝΑΡΔΟΣ accessories ιδρύθηκε στα […]

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη ο Θεσσαλονικιός σχεδιαστής μόδας Βερνάρδος Βερναρδάκης.

Ο σχεδιαστής τα τελευταία χρόνια έπασχε από καρκίνο και έφυγε από τη ζωή χθες, από ανακοπή καρδιάς.

Ο καταξιωμένος δημιουργός, που δραστηριοποιούνταν και στη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Η εταιρεία ΒΕΡΝΑΡΔΟΣ accessories ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 κατασκευάζοντας γυναικεία αξεσουάρ μόδας, αλλά ο Βερνάρδος Βερναρδάκης, ο οποίος έγινε γνωστός με το μικρό του όνομα, αγαπήθηκε κυρίως για τα νυφικά του.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις με τους πιο γνωστούς σχεδιαστές στην Ελλάδα και έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις στην Ευρώπη καθώς και την Αμερική με μεγάλη επιτυχία, αφού εδώ και πολλά χρόνια οι δημιουργίες του εξάγονται σε αρκετές χώρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις