Απίστευτη καταγγελία της Μαρίας Τσιλινίκου για υπάλληλο του ΥΠΕΞ: Με άρπαξε από τον λαιμό (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη καταγγελία της Μαρίας Τσιλινίκου για υπάλληλο του ΥΠΕΞ: Με άρπαξε από τον λαιμό (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει η δημοσιογράφος του Εξωτερικού Δελτίου του Star, Μαρία Τσιλινίκου. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, όλα έγιναν στο μεταφραστικό τμήμα του Υπουργείου Εξωτερικών, με πρωταγωνιστές την ίδια και έναν υπάλληλο. Όπως έγραψε η Μαρία Τσιλινίκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ενώ περίμενε στην ουρά στο μεταφραστικό τμήμα του ΥΠΕΞ, για προσωπική της […]

18.01.2018 | 13:47

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει η δημοσιογράφος του Εξωτερικού Δελτίου του Star, Μαρία Τσιλινίκου.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, όλα έγιναν στο μεταφραστικό τμήμα του Υπουργείου Εξωτερικών, με πρωταγωνιστές την ίδια και έναν υπάλληλο.

Όπως έγραψε η Μαρία Τσιλινίκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ενώ περίμενε στην ουρά στο μεταφραστικό τμήμα του ΥΠΕΞ, για προσωπική της υπόθεση, ρώτησε έναν υπάλληλο για το εάν βρίσκεται στη σωστή ουρά. Εκείνος αντί απαντήσεως και μπροστά στον κόσμο της απάντησε: «Αν άνοιγες τα μάτια σου και έβλεπες εκεί απέναντι δεν θα με ρωτούσες. Ρούφα τον καφέ σου και άιντε στο διάολο». Ο υπάλληλος την έσπρωξε και στη συνέχεια κλείστηκε στο γραφείο του.

Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει και όταν η κ. Τσιλινίκου ζήτησε κάποιον προϊστάμενο για να παραπονεθεί, ο υπάλληλος βγήκε από το γραφείο του και σαν μαινόμενος ταύρος όχι μόνο άρχισε να τη σπρώχνει, αλλά την έπιασε και από το λαιμό με οργή. Ο καφές που βαστούσε στο χέρι της χύθηκε στο πάτωμα και τότε εκείνος εριστικά της είπε: «Ρούφα τον καφέ σου τώρα και άιντε στο διάβολο».

Άγνωστοι άνδρες που περίμεναν στην ουρά, στη θέα κάποιου να χτυπάει μια γυναίκα, μπήκαν στη μέση και του ζήτησαν εξηγήσεις. Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει και ο αστυνομικός του Υπουργείου που αντιλήφθηκε το περιστατικό, επιλήφθηκε του θέματος.

Η δημοσιογράφος του Star έγραψε: «Μεταφραστικό τμήμα υπουργείου εξωτερικών. Ρωτάω τον υπάλληλο για προσωπική μου δουλειά γιατί με παραπέμπει στο γραφείο εσωτερικών. Μου απαντάει ειρωνικά και με έντονο ύφος “αν άνοιγες τα μάτια σου και έβλεπες εκεί απέναντι δεν θα με ρωτούσες . Ρούφα τον καφέ σου και Αι στο διάολο”».

Του απαντάω: «γιατί μιλάτε έτσι; Γιατί είστε εριστικός; τότε με σπρώχνει , μου ρίχνει τοn καφέ . Εκείνος συνεχίζει κάνοντας σχόλια «ρούφα τώρα το καφέ σου» υπονοώντας από το έδαφος . Ο κόσμος τον τραμπουκίζει . Του λέει πως είναι απαράδεκτος … Εκείνος με σπρώχνει . Κλείνεται στο γραφείο . Χτυπάω τη πόρτα να ζητήσω έναν προϊστάμενο . Βγαίνει ο ίδιος και με αρπάζει από το λαιμό και με σπρώχνει πίσω λέγοντας « Αι στο διάολο από εδώ» .. Καλή μας ημέρα».

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος έδωσε εντολή για την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία της δημοσιογράφου, ενώ ο υπάλληλος μεταφέρθηκε από τη θέση του σε άλλο πόστο, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο περιστατικό έξω από το δημαρχείο Ραφήνας - Πρώην δήμαρχος επιτέθηκε με κλωτσιές στον Ευάγγελο Μπουρνού 18.01.2018 | 13:47
Χάος στην Ινδία μετά τη συντριβή του αεροσκάφους σε ξενώνα γιατρών, καμία ελπίδα για επιζώντες 18.01.2018 | 13:47
Στάθης Αγγελόπουλος στη δίκη: «Η πρώην σύζυγός μου ήθελε να με εκδικηθεί – Πήγε στην κουζίνα και χτύπησε στο πρόσωπο στο ντουλάπι» 18.01.2018 | 13:47
Στέφανος Κωνσταντινίδης για Σούπερ Κική: «Δόξα τω Θεώ που σπίτι μας δεν μπαίνουν περιττώματα» 18.01.2018 | 13:47
Δήμος Πετρούπολης: Πλήρης στήριξη στους εργαζομένους καθαριότητας 18.01.2018 | 13:47
Πειραιάς: Έτοιμος για τον ποδηλατικό αγώνα «Criterium Piraeus» 18.01.2018 | 13:47
Κηφισιά: Μαθητές δημοτικού προσφέρουν αναπηρικό αμαξίδιο στο νοσοκομείο ΚΑΤ 18.01.2018 | 13:47
ΕΟΚ κατά Εργκίν Αταμάν: «Προσέβαλε Έλληνες αθλητές που έχουν φορέσει το εθνόσημο, τον καλούμε να ανακαλέσει» 18.01.2018 | 13:47
Exit mobile version