Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Προβλήματα στην άμυνα ενόψει ΑΕΛ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Προβλήματα στην άμυνα ενόψει ΑΕΛ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Άτυχος στάθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος αμέσως μόλις ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της εβδομάδας, χτυπήθηκε από γαστρεντερίτιδα. Ο Ουκρανός ακολουθεί ειδική θεραπεία από χθες το βράδυ, δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, και ως εκ τούτου, τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ματς του Σαββάτου (20/1) με […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Άτυχος στάθηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος αμέσως μόλις ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της εβδομάδας, χτυπήθηκε από γαστρεντερίτιδα.

Ο Ουκρανός ακολουθεί ειδική θεραπεία από χθες το βράδυ, δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, και ως εκ τούτου, τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ματς του Σαββάτου (20/1) με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Απόντος του Ούρος Τσόσιτς και με δεδομένη την ιδιαιτερότητα της υπόθεσης Βράνιες, ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που θα παίξει σίγουρα στη Λάρισα είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, τα πάντα θα κριθούν στην αυριανή πρωινή (12:00) προπόνηση, όπου θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Τσιγκρίνσκι, ενώ ο Χιμένεθ θα αποφασίσει αν θα δώσει «συγχωροχάρτι» στον Βράνιες ή αν θα προτάξει την πειθαρχία.

Εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας, αποτελεί πάντα ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά εναντίον της Μίλαν στο Μιλάνο, αλλά και στις υπόλοιπες 5 συμμετοχές που έχει στην τρέχουσα σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις