Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / O Τραμπ πέταξε έξω από το Οβάλ Γραφείο τον Ακόστα (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

O Τραμπ πέταξε έξω από το Οβάλ Γραφείο τον Ακόστα (pics-vid)

Έναν από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους του CNN πέταξε έξω απ’ το Οβάλ Γραφείο ο Ντόναλντ Τραμπ όταν ο Τζιμ Ακόστα τον «βομβάρδισε» με ενοχλητικές ερωτήσεις. Ο ανταποκριτής του αμερικανικού δικτύου στον Λευκό Οίκο συνηθίζει να διακόπτει τον Τραμπ και τους επιτελείς του όταν μιλούν στα ΜΜΕ και το επανέλαβε χθες, όταν φώναξε τρεις φορές […]

Έναν από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους του CNN πέταξε έξω απ’ το Οβάλ Γραφείο ο Ντόναλντ Τραμπ όταν ο Τζιμ Ακόστα τον «βομβάρδισε» με ενοχλητικές ερωτήσεις.

Ο ανταποκριτής του αμερικανικού δικτύου στον Λευκό Οίκο συνηθίζει να διακόπτει τον Τραμπ και τους επιτελείς του όταν μιλούν στα ΜΜΕ και το επανέλαβε χθες, όταν φώναξε τρεις φορές «κ. Πρόεδρε», προτού αποσπάσει την προσοχή του Τραμπ ενώ έκανε δηλώσεις με τον ομόλογό του του Καζακστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ.

-«Είπατε ότι θέλετε να έρχονται περισσότεροι άνθρωποι από τη Νορβηγία [ως μετανάστες]; Είπατε ότι θέλετε περισσότερους από τη Νορβηγία; Είναι αλήθεια κ. Πρόεδρε;» φώναξε ο Τζιμ Ακόστα θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σάλο που προκάλεσαν τις τελευταίες ημέρες τα σχολια του Τραμπ για μετανάστες που φθάνουν στις ΗΠΑ από «χώρες… απόπατους».

-«Θέλω να έρχονται από παντού… παντού. Σας ευχαριστώ όλους», απάντησε ο Τραμπ καθώς ο δημοσιογράφος συνέχιζε τις ερωτήσεις.

«Μόνον Καυκάσιους ή από λευκές χώρες; Ή θέλετε να έρχονται κι άνθρωποι από άλλα μέρη του κόσμου… Από διάφορες φυλές», φώναξε.

Τότε ο Τραμπ έδειξε τον Ακόστα λέγοντας: «Έξω!»

Συνεργάτιδα του Ρεπουμπλικανού προέδρου μετά ακούγεται να λέει: «Τζίμ σ’ ευχαριστώ», προτού ο δημοσιογράφος του CNN εγκαταλείψει το χώρο.

Ο Ακόστα ανήρτησε στη συνέχεια στο λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα κατηγορώντας το προσωπικό του Λευκού Οίκου ότιν τον εμπόδισαν να θέσει ερωτήσεις…

«Όταν προσπάθησα να επιμείνω στο θέμα στο Οβάλ Γραφείο, ο Τραμπ μου είπε να βγω «έξω». Μετά πήγαμε στο Roosevelt Room όπου συνεργάτες του Λευκού Οίκου μας εμπόδισαν να θέσουμε ερωτήσεις», έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις