Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γιατί δεν υπάρχει σε κανένα ξενοδοχείο, ο αριθμός 420 σε δωμάτιο
PLUS

Γιατί δεν υπάρχει σε κανένα ξενοδοχείο, ο αριθμός 420 σε δωμάτιο

Λίγοι θα έχετε παρατηρήσει, πως σε όποιο ξενοδοχείο κι αν έχετε επισκεφτεί στη ζωή σας, δεν υπάρχει δωμάτιο, με τον αριθμό 420. Γιατί συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με το cosmopolitan.com ο αριθμός 420 σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την κάνναβη και αποτελεί ένα «μυστικό κώδικα» για αυτήν. Για το λόγο αυτό και η 20η Απριλίου ή […]

Λίγοι θα έχετε παρατηρήσει, πως σε όποιο ξενοδοχείο κι αν έχετε επισκεφτεί στη ζωή σας, δεν υπάρχει δωμάτιο, με τον αριθμό 420.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με το cosmopolitan.com ο αριθμός 420 σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την κάνναβη και αποτελεί ένα «μυστικό κώδικα» για αυτήν.

Για το λόγο αυτό και η 20η Απριλίου ή 4/20 όπως γράφουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία στις ΗΠΑ, έχει καθιερωθεί ως «ημέρα γιορτής» για το κάπνισμα μαριχουάνας.

Υπάρχουν ακόμη στοιχεία που υποστηρίζουν, ότι σε κάποιες περιπτώσεις άνθρωποι που έμεναν σε ξενοδοχεία όπου υπήρχε ο αριθμός αυτός, έκλεψαν την ταμπέλα του δωματίου ως αναμνηστικό.

Προκειμένου να αποφύγουν όλα αυτά τα προβλήματα, τα ξενοδοχεία παραλείπουν το συγκεκριμένο αριθμό και έτσι, δεν υπάρχει κανένας πόλος έλξης για όσους προτιμούν τέτοιου είδους… διασκέδαση!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις