Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας
ΚΟΣΜΟΣ

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Παραιτήθηκε από θέση του πρωθυπουργού της Ρουμανίας, Μιχάι Τουντόσε, καθώς τα στελέχη του Σοσιαλοδημοκρατικού κόμματος PSD απέσυραν την πολιτική στήριξη στο πρόσωπό του. «Η ψήφος για την απομάκρυνση του Τουντόσε ήταν συντριπτικά υπέρ», δήλωσε ένα μέλος της ηγεσίας του PSD σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο Reuters. «Ο Τουντόσε παραιτήθηκε», δήλωσε ένα ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος […]

Παραιτήθηκε από θέση του πρωθυπουργού της Ρουμανίας, Μιχάι Τουντόσε, καθώς τα στελέχη του Σοσιαλοδημοκρατικού κόμματος PSD απέσυραν την πολιτική στήριξη στο πρόσωπό του.

«Η ψήφος για την απομάκρυνση του Τουντόσε ήταν συντριπτικά υπέρ», δήλωσε ένα μέλος της ηγεσίας του PSD σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρακτορείο Reuters. «Ο Τουντόσε παραιτήθηκε», δήλωσε ένα ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος.

Να τονίσουμε εδώ, πως ο Τουντόσε είναι ο δεύτερος πρωθυπουργός που απομακρύνεται από το κόμμα του σε διάστημα μικρότερο των επτά μηνών.

Αντικαταστάτης του, θα είναι, το ανώτερο στέλεχος του κόμματος, Παουλ Στανέσκου, όπως τονίστηκε από τους αξιωματούχους αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις