Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Όσκαρ Γκαρθία: «Ο Μιραλάς θέλει χρόνο για να βρει τον ρυθμό του»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Όσκαρ Γκαρθία: «Ο Μιραλάς θέλει χρόνο για να βρει τον ρυθμό του»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πίστωση χρόνου στον Κέβιν Μιραλάς θα δώσει ο Όσκαρ Γκαρθία και αυτό τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το νικηφόρο ματς με τη Λαμία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και τόνισε σχετικά: «Αυτό που είδατε σήμερα είναι αυτό που επιθυμούμε και για τα 90 λεπτά. Είναι δύσκολο […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πίστωση χρόνου στον Κέβιν Μιραλάς θα δώσει ο Όσκαρ Γκαρθία και αυτό τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το νικηφόρο ματς με τη Λαμία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και τόνισε σχετικά:

«Αυτό που είδατε σήμερα είναι αυτό που επιθυμούμε και για τα 90 λεπτά. Είναι δύσκολο γιατί η ομάδα δεν είχε μάθει έτσι. Θέλουμε να τρέχουμε πολύ και να πιέζουμε. Δεν είναι απόλυτα εφικτό από την στιγμή που δεν έχουμε κάνει την προετοιμασία της ομάδας, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από τον σημερινό αγώνα και για την προσπάθεια των παικτών και για το αποτέλεσμα».

Αμέσως μετά πρόσθεσε:

«Ο κάθε τεχνικός έχει την δική του οπτική και κάνει αυτό που θεωρεί εκείνος πιο καλά. Έχω δει το υλικό και θέλω να αλλάξω πράγματα, αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει στο μέσον της χρονιάς. Θα δουλέψουμε σκληρά όμως για να πάρουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη».

Για τον Μιραλάς είπε:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω ατομικά για παίκτες. Δεν έχουμε δει αυτό που θέλουμε από τον Κέβιν γιατί προέρχεται από ένα διάστημα απραξίας. Ξέρουμε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά και πως είναι ένα είδωλο για τον κόσμο. Έχω μιλήσει μαζί του και ξέρει το τι θέλουμε και περιμένουμε πολλά περισσότερα από εκείνον. Του δίνουμε χρόνο για να βρει τον ρυθμό του. Ο ίδιος έχει άψογη συμπεριφορά και στάση για να το πετύχει».

Σε ερώτηση για τα ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, απάντησε:

«Πριν την ΑΕΚ έχουμε πολύ σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Να περάσουμε από εκεί και μετά θα δούμε την ΑΕΚ που είναι μία ομάδα καλή, οργανωμένη και μοιάζει με την δική μας. Θα είναι μία δύσκολη πρόκριση».

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε:

«Όταν ένας προπονητής έρχεται σε μία ομάδα γράφουν για παίκτες που είχε. Ο Μπαμπά είναι ένας παίκτης που ξέρω καλά και έχω άριστες σχέσεις, αλλά δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για να έρθει. Ένας προπονητής πάντα θέλει βελτίωση, αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την συμπεριφορά των παικτών μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις