Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεν θα πάει στο γάμο της κόρης του ο Μαραντόνα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν θα πάει στο γάμο της κόρης του ο Μαραντόνα!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Τελειωμό δεν έχουν τα οικογενειακά προβλήματα του ζωντανού θρύλου του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο 57χρονος δεν θα πάει στο γάμο της κόρης του, και ο λόγος είναι…γένους θηλυκού. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, η κόρη του δεν θέλει στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Τελειωμό δεν έχουν τα οικογενειακά προβλήματα του ζωντανού θρύλου του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο 57χρονος δεν θα πάει στο γάμο της κόρης του, και ο λόγος είναι…γένους θηλυκού.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, η κόρη του δεν θέλει στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της να βρεθεί η σύντροφος του πατέρα της, Ρόσιο Ολίβα.

«Εάν δεν μπορώ να πάω με την κυρία μου, δεν θα πάω ούτε εγώ», ήταν τα λόγια που του είπε ο Μαραντόνα.

Η Ντάλμα Νερέα, καρπός του έρωτα του «Ντιεγκίτο» με την Κλάουντια Βιγιαφάνιε το 1987, μαζί με την έτερη κόρη τους, Χιανίνα, βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας τους μετά από το διαζύγιο από τον Μαραντόνα το 2004, χωρίς να διατηρούν κακές σχέσεις με τον πατέρα τους.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μαραντόνα είχε ζητήσει την παρουσία τους ενώπιον δικαστή στα τέλη του 2017, ώστε να καταθέσουν εναντίον της μητέρας τους για την υπεξαίρεση 1.500.000€ από την περιουσία του.

«Οι πληγές της ψυχής του Ντιέγκο είναι αθεράπευτες. Πέρασα την αλλαγή χρόνου μαζί του και ήμασταν μόνο τρία άτομα. Ο Ντιέγκο θα ήθελε να φέρει μαζί τα παιδιά του, όμως η Αργεντινή τον σκοτώνει», πρόσθεσε ο δικηγόρος του και κατέληξε: «Είναι πολύ δύσκολο για τον Ντιέγκο να έχει όλα τα παιδιά του σε αρμονία και ειρήνη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις