Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού της Παυλίδου- Μίλησε η δικηγόρος του ηθοποιού
LIFESTYLE

Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού της Παυλίδου- Μίλησε η δικηγόρος του ηθοποιού

Τη σιωπή του μέσω της δικηγόρου του για όλα όσα έχουν ειπωθεί για το επεισόδιο με τη Σοφία Παυλίδου, έσπασε ο Μάνος Παπαγιάννης. Συγκεκριμένα η δικηγόρος του ηθοποιού μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη και στην εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα και υποστήριξε πως υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και ποτέ δεν χειροδίκησε ο ηθοποιός. «Με το […]

Τη σιωπή του μέσω της δικηγόρου του για όλα όσα έχουν ειπωθεί για το επεισόδιο με τη Σοφία Παυλίδου, έσπασε ο Μάνος Παπαγιάννης.

Συγκεκριμένα η δικηγόρος του ηθοποιού μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη και στην εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα και υποστήριξε πως υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και ποτέ δεν χειροδίκησε ο ηθοποιός.

«Με το πέρας της παράστασης πήγε όντως στο καμαρίνι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε χειροδικία από τον κ. Παπαγιάννη. Υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν. Η κ. Παυλίδου κινήθηκε προς το μέρος του κ. Παπαγιάννη και υπάρχουν αμυχές. Τον έχει εξετάσει γιατρός. Δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέχεια. Όντως απώθησε την κυρία Παυλίδου για να αποφύγει την ένταση και τις αμυχές. Έπεσε. Ούτε από το λαιμό την έπιασε, ούτε υπήρξε κίνηση προς το μέρος της για να την δείρει. Ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί αυτές τις δυο ημέρες, είναι γιατί θεώρησε ότι θα υπάρξει μια διευθέτηση μεταξύ τους. Δεν περίμενε να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα για αυτόν», τόνισε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη.

Το περιστατικό βίας έχει μουδιάσει όλους τους συναδέλφους των δύο ηθοποιών. Σε δηλώσεις τους στο Happy Day πολλοί εξ αυτών αναφέρθηκαν πως στο θέατρο έχουν συμβεί αντίστοιχα περιστατικά, ενώ κάθε ηθοποιός καλείται να ανταπεξέλθει άψογα ανεξαρτήτως προσωπικών προβλημάτων.

Ανάμεσα σε άλλους θέση πήρε και η Μαρία Κορινθίου για το συμβάν.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε έγινε αυτό κι αυτό γιατί… δεν έχουν γίνει έτσι τα πράγματα!».

Μάλιστα συνέχισε, τονίζοντας πως όσα έχουν ειπωθεί ενέχουν και μία δόση υπερβολής! «Εγώ ξέρω ότι χτύπησε και ο Μάνος», σχολίασε.

Και η Κόνι Μεταξά μίλησε για το συμβάν:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις