Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Βρέθηκαν διαμελισμένα πτώματα
ΚΟΣΜΟΣ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Βρέθηκαν διαμελισμένα πτώματα

Σοκ στο Μεξικό! Οι Αρχές βρήκαν εννέα διαμελισμένα πτώματα μέσα σε ένα αμάξι, στην Πολιτεία της Βερακρούς Αυτό γνωστοποίησε ο κυβερνήτης της Πολιτείας Μιγκέλ Άνχελ Γιουνές, σε συνέντευξη Τύπου, κρίνοντας πως πρόκειται για θύματα ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος. Πριν από τον εντοπισμό του αυτοκινήτου στη Χαλάπα, την πρωτεύουσα της Πολιτείας, […]

Σοκ στο Μεξικό! Οι Αρχές βρήκαν εννέα διαμελισμένα πτώματα μέσα σε ένα αμάξι, στην Πολιτεία της Βερακρούς

Αυτό γνωστοποίησε ο κυβερνήτης της Πολιτείας Μιγκέλ Άνχελ Γιουνές, σε συνέντευξη Τύπου, κρίνοντας πως πρόκειται για θύματα ενός ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος.

Πριν από τον εντοπισμό του αυτοκινήτου στη Χαλάπα, την πρωτεύουσα της Πολιτείας, η οποία διαθέτει σημαντικό πετρελαϊκό πλούτο, οι Αρχές βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα ο οποίος φαίνεται πως εκτελέστηκε ενώ προσπαθούσε να αποδράσει για να σωθεί από τους δεσμώτες του, ανέφερε ο Γιούνες.

Είναι σαφές πως αυτό ήταν μια σύγκρουση μεταξύ κακοποιών“, επέμεινε ο κυβερνήτης.

Να τονίσουμε εδώ, πως η Πολιτεία της Βερακρούς θεωρείται η πιο αιματοβαμμένη στο Μεξικό, καθώς σημειώνονται οι περισσότερες δολοφονίες στη χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις