Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βγαίνει η απόφαση για τον Τούρκο αξιωματικό
ΕΛΛΑΔΑ

Βγαίνει η απόφαση για τον Τούρκο αξιωματικό

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο συζητήθηκε σήμερα η νομιμότητα ή μη της κράτησης του Τούρκου αξιωματικού και ίσως και αύριο ο πρόεδρος να εκδώσει την απόφασή του. Για τους δικηγόρους του Τούρκου συγκυβερνήτη η συνέχιση της κράτησής του είναι αυθαίρετη και παράνομη και ως εκ τούτου ζήτησαν την άρση της, με τη δευτεροβάθμια επιτροπή ασύλου να κάνει […]

Στο Διοικητικό Πρωτοδικείο συζητήθηκε σήμερα η νομιμότητα ή μη της κράτησης του Τούρκου αξιωματικού και ίσως και αύριο ο πρόεδρος να εκδώσει την απόφασή του.

Για τους δικηγόρους του Τούρκου συγκυβερνήτη η συνέχιση της κράτησής του είναι αυθαίρετη και παράνομη και ως εκ τούτου ζήτησαν την άρση της, με τη δευτεροβάθμια επιτροπή ασύλου να κάνει δεκτό το αίτημά του για τη χορήγηση ασύλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι πρότειναν την υποχρεωτική διαμονή τόσο του αξιωματικού όσο και των υπολοίπων 7 σε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας ώστε η Αστυνομία να μπορεί να τους επιτηρεί για λόγους ασφαλείας.

Σε περίπτωση που το δικαστήριο κρίνει νόμιμη τη συνέχιση της κράτησης, η πλευρά του αξιωματικού μπορεί να προβάλει αντιρρήσεις ενώπιον του ίδιου δικαστηρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις