Αθήνα

°C

Τρίτη

20

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τσιρώνης: Άμεσα η νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσιρώνης: Άμεσα η νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να εγκρίνει η βουλή την τροπολογία για τη χρήση της ιατρικής κάνναβης, όπως δήλωσε την Κυριακή σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης. «Σε λίγες εβδομάδες θα κατατεθεί στη Βουλή τροπολογία που θα καθορίζει το νομοθετικό πλαίσιο για την καλλιέργεια και την παρασκευή φαρμακευτικών προϊόντων με βάση τη φαρμακευτική κάνναβη, που θα ανοίξει τον δρόμο για ελληνικές και ξένες επενδύσεις» είπε ο […]

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να εγκρίνει η βουλή την τροπολογία για τη χρήση της ιατρικής κάνναβης, όπως δήλωσε την Κυριακή σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης.

«Σε λίγες εβδομάδες θα κατατεθεί στη Βουλή τροπολογία που θα καθορίζει το νομοθετικό πλαίσιο για την καλλιέργεια και την παρασκευή φαρμακευτικών προϊόντων με βάση τη φαρμακευτική κάνναβη, που θα ανοίξει τον δρόμο για ελληνικές και ξένες επενδύσεις» είπε ο κ. Τσιρώνης, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι η νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις 1,5 έως 2 δισ. ευρώ, με ελληνικές, ισραηλινές και καναδικές εταιρίες να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Την Παρασκευή άνοιξε τις πόρτες της η πρώτη διεθνής έκθεση κάνναβης στην Αθήνα, στην οποία έδωσε το «παρών» ο κ. Τσιρώνης, ο κ. Παπανδρέου αλλά και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις