Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόρμπιν για Brexit: Δεν θα ζητήσουμε νέο δημοψήφισμα
ΚΟΣΜΟΣ

Κόρμπιν για Brexit: Δεν θα ζητήσουμε νέο δημοψήφισμα

Το Εργατικό Κόμμα  δεν υποστηρίζει τη διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για τη συμμετοχή της Βρετανίας στην ΕΕ, ούτε ζητεί να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο δημοψήφισμα, δήλωσε σήμερα ο Τζέρεμι Κόρμπιν. Μιλώντας στην εκπομπή Peston on Sunday του ITV, ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε: «Δεν υποστηρίζουμε ούτε ζητούμε να διεξαχθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα· αυτό που έχουμε ζητήσει […]

Το Εργατικό Κόμμα  δεν υποστηρίζει τη διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για τη συμμετοχή της Βρετανίας στην ΕΕ, ούτε ζητεί να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο δημοψήφισμα, δήλωσε σήμερα ο Τζέρεμι Κόρμπιν.

Μιλώντας στην εκπομπή Peston on Sunday του ITV, ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε: «Δεν υποστηρίζουμε ούτε ζητούμε να διεξαχθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα· αυτό που έχουμε ζητήσει είναι μια ψηφοφορία στο κοινοβούλιο που να έχει νόημα».

Ωστόσο απέφυγε την ερώτηση κατά πόσον οι Εργατικοί θα υποστηρίξουν ένα νέο δημοψήφισμα στο μέλλον.

Ενώ απέρριψε τις επικρίσεις εσωκομματικών «συντρόφων», που ζήτησαν να αλλάξει το κόμμα γραμμή και να κάνει εκστρατεία για την παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κοινή Αγορά και την Τελωνειακή Ένωση μετά το Brexit.

Ο Κόρμπιν επέμεινε ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα έπρεπε η χώρα να παραμείνει στην ΕΕ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις