Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / 17η «στροφή» στη Super League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

17η «στροφή» στη Super League

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου στη Super League. Έχοντας ξεπεράσει το πρώτο μισό της διοργάνωσης, τέσσερις ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, καθώς τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί. Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, υποδέχεται τη Λαμία και αναμένεται εύκολα ή […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου στη Super League.

Έχοντας ξεπεράσει το πρώτο μισό της διοργάνωσης, τέσσερις ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, καθώς τις χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί.

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, υποδέχεται τη Λαμία και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει τους τρεις βαθμούς, όπως και η ΑΕΚ, που φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κάτι ανάλογο, ισχύει και για τον ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από την Κέρκυρα, αλλά και για τον Ατρόμητο που υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό, θα επιχειρήσει να συνεχίσει νικηφόρα την εκπληκτική πορεία του στη διοργάνωση.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό που βιώνει τη δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας του, δοκιμάζεται στη Βοιωτία με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Πανιώνιος είναι το λογικό φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέλος, ισχυρό φαβορί είναι η Ξάνθη που υποδέχεται τον Πλατανιά, ενώ προβάδισμα έχει και ο Αστέρας Τρίπολης που θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις