Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λουκέτο στο ασανσέρ- Έξω όσοι χρωστούν κοινόχρηστα!
ΕΛΛΑΔΑ

Λουκέτο στο ασανσέρ- Έξω όσοι χρωστούν κοινόχρηστα!

Σκληρά μέτρα για όσους δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα, αποφάσισε η γενική συνέλευση ενοίκων κεντρικής πολυκατοικίας στη Λάρισα, με 75 διαμερίσματα και πολλές επαγγελματικές στέγες. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τοποθέτησαν κλειδωνιά στην πόρτα του ανελκυστήρα και χορήγησαν κλειδιά μόνο σε όσους έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους στα έξοδα των κοινόχρηστων χώρων και πλήρωσαν και για τη […]

Σκληρά μέτρα για όσους δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα, αποφάσισε η γενική συνέλευση ενοίκων κεντρικής πολυκατοικίας στη Λάρισα, με 75 διαμερίσματα και πολλές επαγγελματικές στέγες.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τοποθέτησαν κλειδωνιά στην πόρτα του ανελκυστήρα και χορήγησαν κλειδιά μόνο σε όσους έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους στα έξοδα των κοινόχρηστων χώρων και πλήρωσαν και για τη συντήρηση του ανελκυστήρα.

Oι υπόλοιποι που έχουν χρέος, αντέδρασαν έντονα και αποφάσισαν να προσφύγουν σε δικηγόρους, με σκοπό να ενημερωθούν για το αν είναι νόμιμη μια τέτοια ενέργεια και κατά δεύτερον πώς θα πρέπει να την αντιμετωπίσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις