Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κακοποιοί Ρομά πίσω από την εισβολή σε εταιρεία ανακύκλωσης
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοποιοί Ρομά πίσω από την εισβολή σε εταιρεία ανακύκλωσης

Του Πέτρου Καρσιώτη Έξι κακοποιοί Ρομά, κρύβονται, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία της Αστυνομίας, πίσω από τη συμμορία που εισέβαλε τα ξημερώματα σε εταιρία ανακύκλωσης στον Κολωνό και αφού ακινητοποίησε και έδεσε τον φύλακα άρπαξε το χρηματοκιβώτιο της εταιρίας. Έχουν ξεκινήσει τις εισβολές εδώ και μήνες Τα μέλη αυτής της συμμορίας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έξι κακοποιοί Ρομά, κρύβονται, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία της Αστυνομίας, πίσω από τη συμμορία που εισέβαλε τα ξημερώματα σε εταιρία ανακύκλωσης στον Κολωνό και αφού ακινητοποίησε και έδεσε τον φύλακα άρπαξε το χρηματοκιβώτιο της εταιρίας.

Έχουν ξεκινήσει τις εισβολές εδώ και μήνες

Τα μέλη αυτής της συμμορίας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει τις ληστρικές τους εισβολές σε εταιρίες, σχεδόν παράλληλα με τη μεγάλη συμμορία των χρηματοκιβωτίων, η οποία εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής πριν από λίγους μήνες με τη σύλληψη δέκα μελών της.

Πίσω από αρκετές ληστρικές εισβολές σε εταιρείες

Η συγκεκριμένη συμμορία τα μέλη της οποίας δεν έχουν εντοπιστεί, εκτιμάται ότι βρίσκονται πίσω από αρκετές επίσης επιθέσεις τρόμου, νυχτερινές ώρες, σε εταιρίες και εργοστάσια, που εκτείνονται από τον Ασπρόπυργο έως και τη Βοιωτία.

Με λοστούς έχουν τραυματίσει φύλακες επιχειρήσεων

Σε αρκετές περιπτώσεις, τα αδίστακτα μέλη της συμμορίας των κουκουλοφόρων, κρατούσαν σιδερένιους λοστούς με τους οποίους τραυμάτισαν με χτυπήματα φύλακες των επιχειρήσεων οι οποίοι αντιστάθηκαν στους εισβολείς.

Στις 3 το πρωί η εισβολή στον Κολωνό

Προφανώς οι έξι κουκουλοφόροι Ρομά, στις 3 το πρωί, έφθασαν στην εταιρία ανακύκλωσης στον Κολωνό, εισέβαλαν στην επιχείρηση, έδεσαν με χρήση βίας και απειλές τον φύλακα και αφού μπήκαν στο εσωτερικό των γραφείων άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο.

Φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε αυτοκίνητο της εταιρίας

Το φόρτωσαν σε όχημα της εταιρείας και διέφυγαν με αυτό με οδηγό έναν εκ των κουκουλοφόρων Ρομά!

Όταν ο φύλακας της εταιρίας λύθηκε κάλεσε την Αστυνομία

Όταν κατάφερε ο φύλακας να λυθεί, κάλεσε την Αστυνομία και ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ανησυχία από το νέο κρούσμα στην ΕΛ.ΑΣ

Η ληστρική εισβολή, έχει προκαλέσει ανησυχία στην αστυνομία καθώς έρχεται με τόσο οργανωμένο τρόπο και τόσα πολλά μέλη μετά από πολύ καιρό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις