Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μπακασέτας: «Οταν είμαστε στο 100%, δύσκολα μπορούν να μας αντιμετωπίσουν»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπακασέτας: «Οταν είμαστε στο 100%, δύσκολα μπορούν να μας αντιμετωπίσουν»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στην ΑΕΚ, πραγματοποίησε ο Τάσος Μπακασέτας στο Αγρίνιο το προηγούμενο Σάββατο (6/1). Δίκαιη ανταμοιβή, τα δύο βραβεία που κατέκτησε, ως πολυτιμότερος παίκτης (MVP) και σκόρερ του καλύτερου γκολ (Best Goal) της 16ης αγωνιστικής της Super League. «Δεν περίμενα να πάρω δυο βραβεία, για να […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στην ΑΕΚ, πραγματοποίησε ο Τάσος Μπακασέτας στο Αγρίνιο το προηγούμενο Σάββατο (6/1).

Δίκαιη ανταμοιβή, τα δύο βραβεία που κατέκτησε, ως πολυτιμότερος παίκτης (MVP) και σκόρερ του καλύτερου γκολ (Best Goal) της 16ης αγωνιστικής της Super League.

«Δεν περίμενα να πάρω δυο βραβεία, για να ορίσω τις απαιτήσεις. Θέλω να βελτιώνομαι, έχω υψηλές απαιτήσεις. Είναι σημαντικό να δίνεις τα πάντα κάθε μέρα στις προπονήσεις. Όταν ξεκίνησα να παίζω, δεν αγωνιζόμουν πολύ στα πλάγια.

Όμως μέσα σ’ έναν χρόνο γίνεσαι καλύτερος και παίζεις και μαθαίνεις. Με βοήθησε και ο προπονητής που μου εξήγησε κάποια πράγματα. Αλλά έχει να κάνει και με την καθημερινή δουλειά» δήλωσε ο Μπακασέτας στην κάμερα της Nova και στο περιθώριο της βράβευσής του.

Επίσης τόνισε:

«Η ΑΕΚ έχει παίκτες, που μπορούν με μια ενέργεια να πάρουν το παιχνίδι. Αλλά όχι μόνο οι επιθετικοί. Όλοι έχουν συμβάλλει. Σ’ όλες τις γραμμές η ομάδα είναι πλήρης και όποιος να λείψει, υπάρχει κάποιος για να τον αντικαταστήσει επάξια.

Όταν είσαι σε τόσους πολλούς στόχους, έχει σημασία να είσαι οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια, να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον, να είστε όλοι μαζί. Αυτό νομίζω το έχουμε πετύχει και είναι από τα μεγάλα όπλα της φετινής ΑΕΚ.

Μας δίνει αυτοπεποίθηση το γεγονός πως συνεχίζουμε και στην Ευρώπη και είμαστε μέσα σ’ όλους τους στόχους μας. Ξέρουμε πλέον πως όταν είμαστε στο 100% μέσα στο γήπεδο, δύσκολα να υπάρχει ομάδα να μας αντιμετωπίσει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις