Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης κρατουμένου- Ακολούθησε άγρια καταδίωξη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης κρατουμένου- Ακολούθησε άγρια καταδίωξη

κΙ Του Πέτρου Καρσιώτη Κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης στο κέντρο της Αθήνας, με καταδίωξη και πυροβολισμούς, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε κατοίκους, οδηγούς και όσους διερχόμενους βρέθηκαν να περπατούν εκείνη την ώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Alphafreepress, ένας από τους δύο Γεωργιανούς κακοποιούς, που μετέφεραν δύο αστυνομικοί της Ασφάλειας με συμβατικό όχημα, σε στάση στον ερυθρό […]

κΙ

Του Πέτρου Καρσιώτη

Κινηματογραφική απόπειρα απόδρασης στο κέντρο της Αθήνας, με καταδίωξη και πυροβολισμούς, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε κατοίκους, οδηγούς και όσους διερχόμενους βρέθηκαν να περπατούν εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Alphafreepress, ένας από τους δύο Γεωργιανούς κακοποιούς, που μετέφεραν δύο αστυνομικοί της Ασφάλειας με συμβατικό όχημα, σε στάση στον ερυθρό σηματοδότη έξω από το κτήριο της τροχαίας Αττικής, στην οδό Δεληγιάννη, κατάφερε να ανοίξει το παράθυρο και με πλονζόν να βρεθεί έξω.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς έμεινε στο όχημα της ασφάλειας να φρουρεί τον δεύτερο Γεωργιανό ο οποίος πάντως δεν έκανε καμία κίνηση να διαφύγει ενώ ο δεύτερος συνάδελφός του, βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε πυροβολώντας εκφοβιστικά στον αέρα να καταδιώκει τον Γεωργιανό.

Τελικά, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οδό Ψαρρών ο αστυνομικός πρόλαβε τον Γεωργιανό και τον συνέλαβε.

Την ίδια ώρα έντρομοι οι παρευρισκόμενοι στην περιοχή, ακούγοντας τους πυροβολισμούς τηλεφωνούσαν στην Άμεση Δράση και πληροφορούσαν ότι άκουγαν πυροβολισμούς, ζητώντας να μάθουν τι συνέβαινε.

Στοιχεία του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι δύο αστυνομικοί της Ασφάλειας, είχαν παραλάβει από τα δικαστήρια της πρώην σχολής ευελπίδων τους δύο κρατούμενους προκειμένου να τους μεταφέρουν στο Τμήμα μεταγωγών.

Κι αυτό γιατί και οι δύο είχαν κριθεί από εισαγγελείς και ανακριτές προφυλακιστέοι.

Ο ένας στις φυλακές του Κορυδαλλού, ο άλλος στις φυλακές του Ναυπλίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις