Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΟΣΕ: Παύονται από τα καθήκοντά τους ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΣΕ: Παύονται από τα καθήκοντά τους ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος

Με κοινή απόφαση των υπουργών οικονομίας και υποδομών παύονται από τα καθήκοντά τους ο πρόεδρος Γιώργος Αποστολόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Πετράκης. Η κοινή απόφαση αναρτήθηκε στη Διαύγεια λίγες ώρες μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου και στο οποίο προβλέπεται ότι ο ΟΣΕ και άλλες τέσσερις ΔΕΚΟ εξαιρούνται από την υπαγωγή στην Ελληνική […]

Με κοινή απόφαση των υπουργών οικονομίας και υποδομών παύονται από τα καθήκοντά τους ο πρόεδρος Γιώργος Αποστολόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Πετράκης.

Η κοινή απόφαση αναρτήθηκε στη Διαύγεια λίγες ώρες μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου και στο οποίο προβλέπεται ότι ο ΟΣΕ και άλλες τέσσερις ΔΕΚΟ εξαιρούνται από την υπαγωγή στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας.

Η απόφαση, που υπογράφεται από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Χρήστο Σπίρτζη αναρτήθηκε στη Διαύγεια  με καθυστέρηση περίπου ενός μήνα γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΟΣΕ είχε οριστεί τον περασμένο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις